0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
başkasının giydiği elbise ve yarışma . ilginç .kim bilir o elbiseyle ne yaptı .kalsın .ben katılmıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaşkasının giydiği elbise ve yarışma . ilginç .kim bilir o elbiseyle ne yaptı .kalsın .ben katılmıyorumKlozete sokup çıkarmıştır kesin... pehh
Böyle güzel düşünceniz için kutlarım sizi ve inanmıyorum sizin gibi birine nasıl bukadar yükleniyorlar kiminin gözü doymaz kimi iyiliğe doymaz inş. ihtiyacı olanları sevindirirsiniz iyi günler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBöyle güzel düşünceniz için kutlarım sizi ve inanmıyorum sizin gibi birine nasıl bukadar yükleniyorlar kiminin gözü doymaz kimi iyiliğe doymaz inş. ihtiyacı olanları sevindirirsiniz iyi günlerkulkedisi canım kampanyayı ben yapmıyorum nerde zaten yapsamda second hand vermem canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBöyle güzel düşünceniz için kutlarım sizi ve inanmıyorum sizin gibi birine nasıl bukadar yükleniyorlar kiminin gözü doymaz kimi iyiliğe doymaz inş. ihtiyacı olanları sevindirirsiniz iyi günlerkulkedisi canım kampanyayı ben yapmıyorum nerde zaten yapsamda second hand vermem canım mis gibi Türkçe'miz dururken niye "second hand" bende bunu anLamadım