Gönderen Konu: Siteye üye yapacak kimse bulamıyorum!  (Okunma sayısı 12295 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Siteye üye yapacak kimse bulamıyorum!
« : 21 Ocak 2009, 18:36:21 »
Arkadaşlar, örneğin Fikrimühim için, Eker kampanyasına katılacak çok az kişi bulabildim. Çevremde istekli olanları zaten üye yapmıştım. Şimdi üye yapacak 5 kişiyi zor buldum. Tatlıları beğeniyorlar, iş üye olmaya gelince ''Ben uğraşamam, yapamam'' diyorlar. Siz de bunu yaşıyor musunuz? Yoksa beceriksizlik bende mi?
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: Siteye üye yapacak kimse bulamıyorum!
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2009, 22:45:08 »
nasıl yani ??? siteye üye getirince hediyemi kazanıyorsunuz ???
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı pan167

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2009, 22:47:02 »
e tabi hediye kazanılıyor, puan bile toplanıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2009, 22:50:52 »
Ben daha 3 kişiye davet gönderdim 2 si olamadı formu yeniden doldurun dedi.İsteyen varsa mailini özelden atsın yarına kadar.Birde ismini.Yarın akşam bütün davetleri bitiricem çünkü :)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2009, 22:52:04 »
benide ysr86 yapacaktı ama ikinci bir kampanya falan dedi davetle oluyo diye ama bilmiyorum mail adresini gönderiyim o zaman davet edin benide benim de kazancım olcakmı bişey veriyorlarmı ???

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2009, 23:04:46 »
eker kampanyasına, üye olup katılmak isteyen varsa ben de davetiye gönderebilirim ;)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2009, 23:05:55 »
Ben daha 3 kişiye davet gönderdim 2 si olamadı formu yeniden doldurun dedi.İsteyen varsa mailini özelden atsın yarına kadar.Birde ismini.Yarın akşam bütün davetleri bitiricem çünkü :)
Formu doldurana kadar online süren doluyor. Yani tekrar giriş yapman gerekiyor. Sorunun bu sanırım. Ben formu doldurup yeni sayfa açıp tekrar giriş yapıyorum. Yazdıklarımı kopyalıyorum yeni açtığım sayfaya.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 21 Ocak 2009, 23:08:39 »
benide ysr86 yapacaktı ama ikinci bir kampanya falan dedi davetle oluyo diye ama bilmiyorum mail adresini gönderiyim o zaman davet edin benide benim de kazancım olcakmı bişey veriyorlarmı ???
Seni bir fikrimühim davet ederse yeni Eker kampanyasına katılmış oluyorsun. Üye formunu doldururken bizi nereden duydunuz kısmında Eker kampanyasından ibaresini işaretlemen şart ama. Üye olmak isteyen mail adresi ve ismini özelden yollasın, davet göndereyim. Süre cuma günü doluyor. Eker kampanyası için.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2009, 23:10:06 »
Seni bir fikrimühim davet ederse yeni Eker kampanyasına katılmış oluyorsun. Üye formunu doldururken bizi nereden duydunuz kısmında Eker kampanyasından ibaresini işaretlemen şart ama. Üye olmak isteyen mail adresi ve ismini özelden yollasın, davet göndereyim. Süre cuma günü doluyor. Eker kampanyası için.
ne kazanacağım peki eker kampanyasından ???

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2009, 23:14:46 »
yaa bana ne mail geliyo ne de başka bişey niye beni fikrimühim yapmıyolarrr  :-[