Gönderen Konu: referandum mp3 player kazandırıyor! / 12 eylül  (Okunma sayısı 3913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stressyado

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Stressyado - Bir Nevi Stres Alıcı Blog
Ynt: referandum mp3 player kazandırıyor! / 12 eylül
« Yanıtla #20 : 05 Eylül 2010, 02:19:49 »
Burada siyasi bir yorum yapmanıza gerek yok sadece evet yada hayır tahmini. Yani bir de şu tarafından düşünün sizin ne oy kullanacağınız önemli değil. Sandıktan ne çıkacak. Sadece odur. Teşekkürler.
Stressyado.com, referandum hakkında tahminini paylaşan takipçisine Mp3 Player kazandırıyor! Detaylı bilgi için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkini tıkla...

Çevrimdışı Stressyado

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: referandum mp3 player kazandırıyor!
« Yanıtla #21 : 05 Eylül 2010, 02:20:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aslında kampanyaya ilk yorumu yapan benim 60. olmak hayal tabii benim oraya da yazmıştım :D

ama şunu söylemek istiyorum aylardır hergün akşam gelen maille siteye girip o gün neler post edilmiş hepsine bakıyorum site oldukça güzel. sanırım benzer bir blog ben de açacağım...  :D

Teşekkürler. Blogunu açtığında bilgim olsun. Arada bir içerik paylaşırım. ;)
Stressyado.com, referandum hakkında tahminini paylaşan takipçisine Mp3 Player kazandırıyor! Detaylı bilgi için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkini tıkla...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #22 : 06 Eylül 2010, 20:58:57 »
valla çıkacağını sanmam ama katılmış olmak için katıldm inş. süpriz olurda bana çıkar
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Stressyado

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #23 : 08 Eylül 2010, 00:48:27 »
Merhaba arkadaşlar… Çok güzel tahminlerde bulunuyorsunuz ama bir tek tahmin yapmanız yarışmaya dahil olma anlamına gelmiyor. E-posta hizmetine kayıt olup, gelen e-postadaki aktivasyon linkini tıklamanız gerek…. Bol şanslar…

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 11 Eylül 2010, 22:48:50 »
şu an 166 yorum var yorum yapsam 180.olmamın imkanı yok nasil bir yarişma yorum yapsam göz göre göre kaçıracagım mail grubuna üye oldum ama yorum yapmıyorum çözüm zor :(