Gönderen Konu: referandum mp3 player kazandırıyor! / 12 eylül  (Okunma sayısı 3910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stressyado

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Stressyado - Bir Nevi Stres Alıcı Blog
referandum mp3 player kazandırıyor! / 12 eylül
« : 24 Ağustos 2010, 00:16:27 »
Stressyado.com, referandum hakkında tahminini paylaşan takipçisine OBLIO MUSIC PLUS X 4GB Mp3 Player kazandırıyor!

Yarışma herkese açık! Referandum sonucununda “Türkiye Evet mi? Yoksa Hayır mı?” diyecek. Cevabın Evet ya da Hayır olabilir… Yeter ki sonucu doğru tahmin et!

12 Eylül referandum sonucunda seninle aynı tahminde bulunan 60. kişi olursan süper hediyeyi kazanacaksın…

Tahminini bu sayfadaki yorum bölümüne yazmalısın. Bol Şans.

Detaylı bilgi için => Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

« Son Düzenleme: 01 Eylül 2010, 21:02:50 Gönderen: pLnLp »
Stressyado.com, referandum hakkında tahminini paylaşan takipçisine Mp3 Player kazandırıyor! Detaylı bilgi için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkini tıkla...

Çevrimdışı Stressyado

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: referandum mp3 player kazandırıyor!
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2010, 00:16:56 »
Daha önceden iPod Shuffle kazandırmıştık.  ;D
Stressyado.com, referandum hakkında tahminini paylaşan takipçisine Mp3 Player kazandırıyor! Detaylı bilgi için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkini tıkla...

Çevrimdışı organic juliet

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2010, 00:31:46 »
ya ben mı yanlış anladım acaba  ???
"12 Eylül referandum sonucunda seninle aynı tahminde bulunan 60. kişi olursan süper hediyeyi kazanacaksın…Tahminini bu sayfadaki yorum bölümüne yazmalısın. Bol Şans." diyor ve yorumlar aşağıda açıkca görünüyor.. anladığım kadarıyla çekilişle deilde doğru yanıtı veren 60. kişiye verilecek hediye.. ee cevabın neredeyse belli oldugunu da göz önünde bulundurursak herkes 60. olmayı beklerken kimse doğru yanıtı wermez kii  ;D yani yorumların aşaıda gözükmemesi lazımdı :S

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2010, 09:03:31 »
YARIŞMA KOŞULLARI

- Stressyado e-posta hizmetine kayıt olup e-postana gelecek olan aktivasyon mailinden hizmeti aktive etmeli ve bu sayfanın altına yorum olarak “Türkiye Evet mi? Yoksa Hayır mı?” diyecek sorusuna tahminde bulunacaksın.

- E-posta hizmetini aktive eden ve 12 Eylül referandum sonucunda seninle aynı tahminde 60. kişi olursan süper hediyeyi kazanacaksın.

- Kazanan kişiye e-posta adresi ile ulaşılacağı için, aktif kullandığın e-posta adresi ile kayıt olmanı öneriyoruz. Çünkü OBLIO MUSIC PLUS X 4GB’ın gönderileceği adres bilgileri, senden bu şekilde öğrenilecek.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı Stressyado

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2010, 18:07:02 »
Şeffaf olmak istiyoruz bu yüzden yorum kısmını açık bıraktık. Amaç ödül kazanmak olabilir fakat doğru tahmini yapacak kişiyi de herkesin bilmesi lazım. Referandum sonucunu tahmin etmeniz bir yorum yazmanız ne kadar güzel olur.

Çevrimdışı Stressyado

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2010, 18:08:31 »
Çekiliş değil arkadaşlar.. E-posta hizmetine kayıt olmuş ve referandum sonucunu doğru bilen 60. kişi olmanız gerekiyor... ;) Kimileri E-posta hizmetine kayıt olmuyor. O zaman o 60. olsabile doğru tahmin yapıp kazanamıyor... ;)

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2010, 18:25:10 »
Bu şekilde 60 biraz zor olur ya yorumların gizlenmesi gerekiyor ya da kazananı çekilişle belirlemeniz gerekiyor. 60. olmadığını göre göre kim yorum yazar ki?

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2010, 18:26:45 »
Bu şekilde 60 biraz zor olur ya yorumların gizlenmesi gerekiyor ya da kazananı çekilişle belirlemeniz gerekiyor. 60. olmadığını göre göre kim yorum yazar ki?

Aynen. Saçma bi olay olmuş
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2010, 18:31:38 »
sizin yazdığınızın birebir aynısını yazdım dün gece bu konuya hatta ona hitaben cevap bile yazmış stressyado yöneticisi, ama moderatörlerden biri silmiş yorumumu, yorumumu silen mod hadi silsene bu aynı yorumuda? yasirin yorumunu?

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 26 Ağustos 2010, 08:30:12 »
sizin yazdığınızın birebir aynısını yazdım dün gece bu konuya hatta ona hitaben cevap bile yazmış stressyado yöneticisi, ama moderatörlerden biri silmiş yorumumu, yorumumu silen mod hadi silsene bu aynı yorumuda? yasirin yorumunu?

Ben gördüm. :)
+1