0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lerzan tebrikler güle güle sür sürüştürbize çıkmadıı
aaaa benmiyim ooooooo valla bakk demiştim bu aralar blog kampanyalarından bi kazanan bi daha kaznaıyo diyee daha önce hiçç kazanmamıştımm ilk kamilenin blogundan şimdide senden kazandımmm canımm çok teşekkürlerrr diğer arkadaşlara da tebriklerrr bende katılım listesini anca tek tek çıkardım şimdi çekiyorum ayy çok şaşkınım amaaa
ay inanmıyorum yağmurca ablam ve nilgündende aynı hediyeyi kazanmıştı neyse artık diğer ablama gönderir oda çok istiyordu çünkü.. ay canım benim sevindim gece gece bana çıkmadı ama en azından ablacığım sevindi verdim şimdi msn de haberi Gülhancım tebrikler canım sen ne zaman yapıyosun çekilişi??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaaa benmiyim ooooooo valla bakk demiştim bu aralar blog kampanyalarından bi kazanan bi daha kaznaıyo diyee daha önce hiçç kazanmamıştımm ilk kamilenin blogundan şimdide senden kazandımmm canımm çok teşekkürlerrr diğer arkadaşlara da tebriklerrr bende katılım listesini anca tek tek çıkardım şimdi çekiyorum ayy çok şaşkınım amaaa beraber süsleneceğiz:))