Gönderen Konu: Herkese Kazandıran Yarışma 4.ay Sonuçları  (Okunma sayısı 2844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: Herkese Kazandıran Yarışma 4.ay Sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2010, 17:26:49 »
banada gelmıs gonderdım hemen  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2010, 09:06:43 »
yarışma artık bitmiş sanırım benmi yanlış anladım mail attım cvp gelıcekmı bakalım bıttımı dıye  ??? ??? ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2010, 09:22:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yarışma artık bitmiş sanırım benmi yanlış anladım mail attım cvp gelıcekmı bakalım bıttımı dıye  ??? ??? ???
1 yıl sürecekti cnm hatta 1.olup  kazanan blog sahibi 3ay sonra tekrar kazanabilir diyordu

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2010, 09:38:02 »
1 yıl sürecekti cnm hatta 1.olup  kazanan blog sahibi 3ay sonra tekrar kazanabilir diyordu

ama 4 ay sonunda bitti yazmışlar canım önceki aylarda öyle yazmamışlar  ???

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2010, 12:33:56 »
bitmiş yarışma şimdi mail atmışlar sponsorlarıyla ilgiliymiş daha sonra tekrar değerlendirip devam edebilirlermiş ama 2/3 ay kadar yokmuş  ;)