günlerdir kazanamıyorum ya...aynı adres olduğu için mi nedir kazandırmıyorlar artık
günlerdir kazanamıyorum ya...aynı adres olduğu için mi nedir kazandırmıyorlar artık
Aynı mail adresini yazmayın.Her katılımda farklı cep yazın,bir de mümkünse aynı ismi farklı adreslerde deneyin,kazanacaksınız.
3 hafta sonra kazandıklarım geldi,hüsrana uğradım,değer bi kampanya değil...
1tane daha kazanmısım
ama hala hiçbiri gelmedi
ilk gün kazandıklarım bile gelmedi mail attım ama cvpyok 20gün oldu kazanalı getiremediler 
bu etkin dağıtım çok özensiz, müşteri memnuniyeti diye bişey bilmeyen, kendi halinde olan bi firma. mail atarsın cevap gelmez, ararsın teli açanların hepsi uyumaklı seslerle birbirlerine bağlarlar sonra bulunduğun ilin telini verirler orayı aratırlar. sonra orayıda ararsın beklediğin paketlerin yarısının olmadığını, gelenlerinde 3 gün içinde ulaştırılacağını söylerler. aradan 1 hafta geçer hala gelen giden yoktur...
kardşim ilk günlerinde kazanmıştı yukarda yazdığım şeyler oldu ve hala bekliyomuş....
1tane daha kazanmısım
ama hala hiçbiri gelmedi
ilk gün kazandıklarım bile gelmedi mail attım ama cvpyok 20gün oldu kazanalı getiremediler 
Arkadaşlar Antalya şehir merkezine hangi kargo getiriyor?Benim de kazandıklarımın hiçbiri henüz gelmedi.
ben meltemdeyim etkin dağıtım getirdi...
1tane daha kazanmısım
ama hala hiçbiri gelmedi
bu etkin dağıtım çok özensiz, müşteri memnuniyeti diye bişey bilmeyen, kendi halinde olan bi firma. mail atarsın cevap gelmez, ararsın teli açanların hepsi uyumaklı seslerle birbirlerine bağlarlar sonra bulunduğun ilin telini verirler orayı aratırlar. sonra orayıda ararsın beklediğin paketlerin yarısının olmadığını, gelenlerinde 3 gün içinde ulaştırılacağını söylerler. aradan 1 hafta geçer hala gelen giden yoktur...
kardşim ilk günlerinde kazanmıştı yukarda yazdığım şeyler oldu ve hala bekliyomuş....
Birde Kapıyı Tekmeleyen elemanları var bunların
ay ewet bak oda var. geçen benimkileri getirdi biri bende kapıyı biraz geç açtım elini zilden çekmiyodu adam
etkin dağıtım herşeyiyle orjinal yaa...
evde bulamayınca paketleri geri gönderiyolar...adam öyle dedi..not falan bırakmıyolar diğer firmalar gibi..benim paketleri geri göndermişler...
bir de eve bırakmayıp tanıdık bir markete kadar çağırıp bırakan firmaları var bunların...
evde bulamayınca paketleri geri gönderiyolar...adam öyle dedi..not falan bırakmıyolar diğer firmalar gibi..benim paketleri geri göndermişler...
ya aynı gün yaptıgımız bir arkadaşıma geldi paketi büyük ihtimal banada gelmesi gerek ama arkadaşıma geldigi gün evde yoktu kimse acaba gelipte benimkide gitmiş molabilirmi ki yaaa

((( olmazki ama bi not bırakır insan