Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinvideoyu en çok paylaşanlar arasından 4 şanslı kişi Netbook'ta modanın öncüsü Asus'tan beyaz, şık bir netbook kazanacak!
şansıımı denedim ama zor tabi:((
videoyu en çok paylaşanlar arasından 4 şanslı kişi Netbook'ta modanın öncüsü Asus'tan beyaz, şık bir netbook kazanacak!
videoyu en çok paylaşanlar arasından 4 şanslı kişi Netbook'ta modanın öncüsü Asus'tan beyaz, şık bir netbook kazanacak!
Şartlerı değiştirmişler. Bende ilk mesajı değiştireyim.. Hediye sayısı 4 e çıkmış inşallah bizede güler.
bugün bana hiç tanımadığım brisnden davet geldi nasıl oldu eline mailim geçtiyse
bugün bana hiç tanımadığım brisnden davet geldi nasıl oldu eline mailim geçtiyse 
banada gelıyo ole davetler

kazanmak ıcın adreslerımızımı calıyolar ne ben cok ugrasamadım zamanım yok acıkcası sartları degıstırmısler oncekı daha ıyıydı cok ıhtıyacım var cıkmasını cok ısterdım ama sanırım kazanamam zaten
e-kolay gibi çok yaygın bir siteden kazanmak çokk zorr
Katıldıgınız facebook gruplarından yada farklı forumlardan muhtemelen size gelen mailler..
bazı firmalar açık mail gönderiyor haliyle bazı dengesizlerde kaydediyor sanırım mailleri.