Gönderen Konu: bulaşık makinesi alıcam marka öneren varmı  (Okunma sayısı 5754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
bulaşık makinesi alıcam marka öneren varmı
« : 18 Ağustos 2010, 19:44:26 »
arkadaşlar bulaşık makinesi alıcamd ne marka ve kç progrm alsam karar veremedim.fikir alim dedim.aklımda 5 programlı arçelik var ama.

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
Ynt: bulaşık makinesi alıcam marka öneren varmı
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2010, 19:56:46 »
valla buraya yeni geldik bilmemki nasıl hizmeti ama 2 yıl kalcaz zaten burda.ama termosifonu arçeliğe taktıramaık valla.diyarbakırdan servi,s gelcekti ne gelen var ne giden.

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2010, 19:57:36 »
6,5 senedir 2 programlı arçelik kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim.

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2010, 20:21:12 »
Beyaz eşya gerçekten şans işi. ne marka olursa olsun kimi yıllarca sorunsuz kullanıyor başka biri birçok problem yaşıyor..Ben yıllardır arçelik kullanıyorum ama memnun olduğumu söyleyemem.Bence bosch veya siemens düşünün..
Bosch ve siemens birebir aynıdır, aynı fabrikada üretilir. Siemens sadece dış dizayn olarak daha modern hatlara sahiptir. İç yapıları kullanılan malzeme, tasarım birebir aynı, siemens Türkiyede çok isim yapmadığından daha çok bosch tercih ediliyor. Ama fiyat olarak misal bir bulaşık makinasında aynı makina 25-50 tl arasında fark eder. (siemens pahalı)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2010, 20:24:48 »
Aeg-Electrolux veya Bosch öneririm. Alman malıdır ikiside..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2010, 20:27:30 »
annemde indesit var yaklaşık 15 yıl olmuştur 5 program 2 programın ötesine geçmemiştir kullanmamız
bende 3 yıldır arçelik var 3 program en kısa programını kullanıyorum her zaman ve de memnunum çok fazla programa çok fazla para vermekten yana değilim
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2010, 20:29:36 »
bosch kesinlikle en temiz yıkayan makinedir arçelikle kıyasladığımda eskiden bosch vardı bizde sonra arçelik aldık ama asla boschun temizliğini asla arçelikte göremedik ama boschun yedek parçası arçeliğe göre çok pahalı onuda göz önünde bulundurun bence

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2010, 21:04:45 »
benimde arçelik 14 yıldır kullandığım. 5 programı var ama ben 2 programı kullanıyorum hep. sadece üst katı yıkayabilen iyi olabilir belki. az bulaşıkta makine dolması bekleme olmaz. makinesi üst katı yıkama olan bayanlara sormak lazım memnunlar mı. inş güzel bir seçim yaparsınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2010, 21:15:31 »
bosch 5 programlı var bizde de 3-4 ay oldu alalı ve çok memnunuz tavsiye ederim..
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #9 : 18 Ağustos 2010, 21:20:51 »
benimde 5 programlı arçelik makinem çoğu yönden memnunum. ama bazen bardaklarda beyaz leke bırakıyor. başka arçelik kullananlardan da duydum bunu