bu konuyu görünce canım browni istio
ben de şimdi katıldım.. acaba çiçek gönderirler mi .. kaçırdım mı ki...
yahu bu oylama ne kadar sacma :S arkadaslara yolladım kabul ettık dıyorlar bır kac dakıka ıcınde gozukecek yazdı dıyolar sabahtan berı gozukmedı sorunmu var sıtede :S
kesinlikle sorun var sitede explorerdan girilmiyor belki 30 arkadaşım giremedi herkezden istiyorum zaten oy birde girmiyor deli olcam ya bu ne saçma şey........
oy verdigini soyleyen 15-20 arkadasım var ama oyum hıc artmıyor sadece 1 kere arttı nasıl bır sıstem anlamıs degılım
sadece 1 kişiye oy verilebiliyor, sana oy verenler daha önce başka birini desteklediyse ondan artmamıştır puanın. geçen hafta bende katıldım ,bende de aynısı oldu, o nedenle puanlar çok yükselmiyor zaten.
abim dokto olduğu içinhastaneyegittim ve tüm doktr arkadaşlarıyla yaptık haberler bile yok böyle kampanyadn kafalarını aldıracak hallerimi var aten doktorlarında... kendim onlarla yaptım laptopumu gezdirdim hastanede

ama artmadı kimsede bi başkasına oy vermedi zaten sayfa açılmıyor bazen dli ediyor....
abim dokto olduğu içinhastaneyegittim ve tüm doktr arkadaşlarıyla yaptık haberler bile yok böyle kampanyadn kafalarını aldıracak hallerimi var aten doktorlarında... kendim onlarla yaptım laptopumu gezdirdim hastanede
ama artmadı kimsede bi başkasına oy vermedi zaten sayfa açılmıyor bazen dli ediyor....
o zaman aynı pc olduğu için olabilir belki. ben geçen hafta o kadar çabalamama rağmen 90 oyda kaldım. oy verdim diyenlerin hepsi eklenseydi puana kazanırdım ama bence herkeste aynı sorun var. o nedenle puanlar aşağı yukarı aynı oluyor.