Gönderen Konu: Kaynanasını sevenler /sevmeyenler çekiştirme sayfası  (Okunma sayısı 14826 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
Nursencimin derdinden esinlendim üyesi oldugum bir forumda bu konu çok ragbet görmüştü bakalım bizde neler var.

Evdekileri çekiştiriyoruz  :D :D :D

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Ynt: Kaynanasını sevenler /sevmeyenler çekiştirme sayfası
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2010, 17:38:26 »
seviyorum ama bazen çatışıyoruz. kavga gibi değil ama tatlı atışmalar oluyor. ama o herzaman benim arkamdadır oğulcuna karşı. :D

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2010, 17:39:24 »
kaynanamı sevmiyorum,herşeye karışıyor

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2010, 17:39:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kaynanamı sevmiyorum,herşeye karışıyor

;D ;D ;D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2010, 17:42:15 »
sevmiyorum taki evlendiğim günden bu yana herşeyime karıştı beni hiç sevmedi belliki bende onu sevmiyorum ama allah rızası için çekiyorum kahrını hayatta bana yaptıgı tek iyilik kızıma bakmaktı onun dışında giydiğime yediğime oturduma kalktıma her şeye karıştı ayrıca bizim iyi yerlere gelemememiz için hep uğraştı hep 11 yıldır tüm sülalesine hizmet ettirdi her akşam herkes bizdeydi şimdide kaynım ve eşine baktırıyor sanki çaydan topluyoruz parayı ayrıca asgari ücretle çalışıyorum ben ne şartlarda sevmiyorum işte hatta nefret ediyorum ondan  >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2010, 17:44:28 »
pardonda bu duruma eşinin müdahele etme şansı yokmu sana da yazık kimse deger bilmiyor sonra  :(

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2010, 17:46:37 »
etse ne yazarki 11 yıldır ses çıkartmadı tam bir ana kuzusu kımse kırılmasın ben kırılırım ben cekerım mantıgında adam yeterki ailesi kırılması tek lafı ana baba bedduası almayım sanki rabbim bilmiyo neyin ne olduğunu sen haklıysan beddua etse ne olurki neyse ya yıne bunalımdayım galiba  :-[
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2010, 17:54:17 »
hiç sevmiyorum... Nursen hanım sizede allah kolaylık versin çok sabırlıymıssınız...

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2010, 17:57:32 »
sevmiyorum taki evlendiğim günden bu yana herşeyime karıştı beni hiç sevmedi belliki bende onu sevmiyorum ama allah rızası için çekiyorum kahrını hayatta bana yaptıgı tek iyilik kızıma bakmaktı onun dışında giydiğime yediğime oturduma kalktıma her şeye karıştı ayrıca bizim iyi yerlere gelemememiz için hep uğraştı hep 11 yıldır tüm sülalesine hizmet ettirdi her akşam herkes bizdeydi şimdide kaynım ve eşine baktırıyor sanki çaydan topluyoruz parayı ayrıca asgari ücretle çalışıyorum ben ne şartlarda sevmiyorum işte hatta nefret ediyorum ondan  >:(

sen kendin buna dur demedikçe kimse de emin ol kı demeyecektir.bir kere ters çıktın mı valla hayatta kimse sana karışamıyor.bunu dene gör..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2010, 18:02:40 »

sen kendin buna dur demedikçe kimse de emin ol kı demeyecektir.bir kere ters çıktın mı valla hayatta kimse sana karışamıyor.bunu dene gör..

ah canım benim diyorum ama bir kulağından çıkıyo yine aynı yine aynı ugrasmaktan artık midem bulandı inan onların yüzünden hayattan bıktım valla birşey değişmiyo