0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaynanamı sevmiyorum,herşeye karışıyor
sevmiyorum taki evlendiğim günden bu yana herşeyime karıştı beni hiç sevmedi belliki bende onu sevmiyorum ama allah rızası için çekiyorum kahrını hayatta bana yaptıgı tek iyilik kızıma bakmaktı onun dışında giydiğime yediğime oturduma kalktıma her şeye karıştı ayrıca bizim iyi yerlere gelemememiz için hep uğraştı hep 11 yıldır tüm sülalesine hizmet ettirdi her akşam herkes bizdeydi şimdide kaynım ve eşine baktırıyor sanki çaydan topluyoruz parayı ayrıca asgari ücretle çalışıyorum ben ne şartlarda sevmiyorum işte hatta nefret ediyorum ondan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsevmiyorum taki evlendiğim günden bu yana herşeyime karıştı beni hiç sevmedi belliki bende onu sevmiyorum ama allah rızası için çekiyorum kahrını hayatta bana yaptıgı tek iyilik kızıma bakmaktı onun dışında giydiğime yediğime oturduma kalktıma her şeye karıştı ayrıca bizim iyi yerlere gelemememiz için hep uğraştı hep 11 yıldır tüm sülalesine hizmet ettirdi her akşam herkes bizdeydi şimdide kaynım ve eşine baktırıyor sanki çaydan topluyoruz parayı ayrıca asgari ücretle çalışıyorum ben ne şartlarda sevmiyorum işte hatta nefret ediyorum ondan sen kendin buna dur demedikçe kimse de emin ol kı demeyecektir.bir kere ters çıktın mı valla hayatta kimse sana karışamıyor.bunu dene gör..