Farmasi vücut spreyi ekledim bu hediyeye. Katılım arttıkça hediye ekleyeceğim. Fotograflarını yarın blogta görebilirsiniz.
arkadaşlar site yetkilileri hediyeyi yollamadıkları için kampanya tarihini uzattım. Fake üyelikler tespit etmişler o yüzden inceleme yapıyorlarmış. İncelemeleri bitince başlayacaklarmış hediye yollamaya. Lütfen kusura bakmayın.
estagfirullah canım sorun değil.
senin canın sağolsun.
Sağol Esmanur'cum. ama çok üzücü bu. adamlar resmen suçluyor bizi. vermeye gönülleri yok anlaşılan. vermezlerse hediyeyi değiştiririm artık. gerçekten hiç böyle birşeyle yüzü yüze kalmamıştım.
ya canım katıldım ama izlemeye alamıyorum blogda bir sorunmu var 
aynen,ben de izleme kısmını göremiyorum.gamzeli sana daha önce facede de sormuştum ama dediğin yerde bişey yok

blogu hem izleyip hem de izlemiyor görünmek garip bir durum

izleme şeysini bulduğum anda katılıcam
bende katıldım umarım kazanarım
Sağol Esmanur'cum. ama çok üzücü bu. adamlar resmen suçluyor bizi. vermeye gönülleri yok anlaşılan. vermezlerse hediyeyi değiştiririm artık. gerçekten hiç böyle birşeyle yüzü yüze kalmamıştım.
Hediyeyi vermezlerse yapabileceğin birşey yok.
eğer imkanın varsa hediyeyi değiştirisin yoksa bence kendinide sıkıntıya sokma sonuçta elinde olan birşey değil.

sıkma canını
Hediyeyi vermezlerse yapabileceğin birşey yok.
eğer imkanın varsa hediyeyi değiştirisin yoksa bence kendinide sıkıntıya sokma sonuçta elinde olan birşey değil.
sıkma canını
olmuyorki güzelim bir kampanya yaptılar ağızlarına yüzlerine bulaştırdılar. ben onlardan artık alışveriş falan yapmam. Vermezlerse bende size güzel bir hediye bulurum. Belki zayıflamanıza yardımcı olamam ama