sirke koy bir iki çorba kaşığı. erkan topuz muydu bir prof vardı o söylemişti. parlatıcı yerine kullanın diye hakikaten elde yada makinede deneyin güzel oluyor. durulamayı kolaylaştırıyor hemde daha sağlıklıymış
sirke koy bir iki çorba kaşığı. erkan topuz muydu bir prof vardı o söylemişti. parlatıcı yerine kullanın diye hakikaten elde yada makinede deneyin güzel oluyor. durulamayı kolaylaştırıyor hemde daha sağlıklıymış
onu servisine sorduk sirke asitli olduğu için makinenin borularını yakıyormuş kısa sürede çürütüp makinayı bozuyomuş
dogrudur. ben birkaç senedir yapıyorum henüz bir sorun yok ama... birde ben herşeyi durulayıp makineye attıgımdan az deterjan kullanıyorum. tabletler iyi durulanmıyor bende. toz deterjan kullanırım bu yüzden. birde makineyi açıyoruz ya buhar çıkıyor onuda solumak zararlıymış. ben kapağı açıp girmiyorum 15 dk kadar mutfaga
2 ya da 3 programlı yeterli bence.Bosch kullanıyorum,çok memnunum.
10 yıldır kullanıyorum bosch diyorum gerçekten çok memnunum. Ama benim sana tavsiyem çok fonksiyonlu bir makina alma sadece birkaçını kullanabiliyorsun. Makinaların çok fonksiyonlu olması fiyatlarınıı da oldukça arttırıyor
8 yıldır arçelik 2 programlı kullanıyorum memnunum ayrıca tavsiyem parlatıcı yerine elma sirkesi kullan makinan için hem sağlıklı hemde daha parlak oluyor
değerli fikirleriniz için teşekkürler.bakalım neye karar vericem.artık nasip kısmet.ben 5 programlıyı az bulaşıktada çalıştırmak için istedim.kalabalık olmadığım için.