0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mümin bey davetimi kabul ederse bende kazanabiliteye sahip olcamm bi de Gamzeeeeeeee bi deee Pelin bi de Yenisahip bi De Balpötüşü duyun beni etmediysenz lütfen edin
aldım gelin yaron sabah deniyelm diyorlar gidiyorum deniyoruz bozuk diyor adam akşam üstü gelin pos makinasının şarzı bitmiş diyor şarzda dursun azcık diyor akşam üstü gidiyorum pos makinasını şarza bile kymamış koyduk ama olmuyor hata veriyor diyor görüşcez yetkililerle diyor oyalıyor görüştügü falanda yok (
oldu canım baskaaaaaa bi kere frambuaz hastasıyım ebn kazan bana ver
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoldu canım baskaaaaaa bi kere frambuaz hastasıyım ebn kazan bana ver cık, olmaz, davetinide kabul etmicem
canım ben kabul ettim davetiyeni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoldu canım baskaaaaaa bi kere frambuaz hastasıyım ebn kazan bana ver cık, olmaz, davetinide kabul etmicem alla allaa bu atar nie kabul et yiyemezsem o pastadan basının etini yerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım ben kabul ettim davetiyeni sende olmasannnn saol canım