0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
davet ettiğimiz kişileri değiştirme şansımız olmuyor değilmi.bir defa daveti yollayınca karşı taraf kabul edene kadar beklemek zorundayız....yoksa yanlışmı biliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindavet ettiğimiz kişileri değiştirme şansımız olmuyor değilmi.bir defa daveti yollayınca karşı taraf kabul edene kadar beklemek zorundayız....yoksa yanlışmı biliyorum aysel bu sorduğum soruyla ilğili bilğin varmı canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindavet ettiğimiz kişileri değiştirme şansımız olmuyor değilmi.bir defa daveti yollayınca karşı taraf kabul edene kadar beklemek zorundayız....yoksa yanlışmı biliyorum aysel bu sorduğum soruyla ilğili bilğin varmı canım evet değiştiremiyorsun canım bekliyorsun daveti kabul edene kadar. ertesi gün başkalarına yollayabiliyorsun yada yenilerini.
kullanım şartlarında en az 8 kişi davet etmelisiniz diyor ama bende de ikinci sayfa çıktı, onu da doldurdum 2 şifre gelsiiinnnn tek şifre geldi tabi