0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskişehir de aksam gideceğim carrefoura yazarım alırsam..........
arkadaşlar cep telefonuna gelen şifre mi bahsettiğiniz? eğer öyleyse bana da geldi şimdi. o şifreyi mi söyleyeceğiz carrefour'a gidip.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar cep telefonuna gelen şifre mi bahsettiğiniz? eğer öyleyse bana da geldi şimdi. o şifreyi mi söyleyeceğiz carrefour'a gidip. evet o sıfreyle sana fıs gıbı bır kagıt verıyolar onla alıyosun gecen sefer ben 3/4 tane kazanmıstımda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineskişehir de aksam gideceğim carrefoura yazarım alırsam..........Dondurmayı bende Eskişehirden alıcam haberleşelim olurmu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar cep telefonuna gelen şifre mi bahsettiğiniz? eğer öyleyse bana da geldi şimdi. o şifreyi mi söyleyeceğiz carrefour'a gidip. evet o sıfreyle sana fıs gıbı bır kagıt verıyolar onla alıyosun gecen sefer ben 3/4 tane kazanmıstımda nereden alacağım o kağıdı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar cep telefonuna gelen şifre mi bahsettiğiniz? eğer öyleyse bana da geldi şimdi. o şifreyi mi söyleyeceğiz carrefour'a gidip. evet o sıfreyle sana fıs gıbı bır kagıt verıyolar onla alıyosun gecen sefer ben 3/4 tane kazanmıstımda nereden alacağım o kağıdı?çok teşekkür ederim canım sağol.carfourden işte ole herelde ben nerelerde var bakmadım acıkcası gecen mıgrostandı