Gönderen Konu: Süper Lig Maçlarını En iyi tahmin Eden Takımının Orjinal Formasını Kazanıyor  (Okunma sayısı 1296 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı metbey

• Yeni Kampanyacı
  • *
Daha önceki Dünya Kupası Facebook yarışmamızda 1. olan Alihan Kurutaş'a ödülünü vermiştik. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şu an yeni yarışmamız var: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Burada Her hafta Süper Lig'de olacak 9 maçı önceden tahmin etmeniz isteniyor. En doğru tahmini ilk yapan her hafta istediği takımın Yeni Sezon Orjinal Formasını kazanacak. Facebook üyelikte tek istediğimiz herkese açık bilgilere ek olarak sizlere kazandığınız takdirde ulaşabilmemiz için email isteniyor, onun dışında herhangi bir özel bilginiz alınmıyor. Bu gizlilik konusuna özellikle dikkat ettiğimizi belirtmek istiyorum. Tüm kampanya severleri yarışmamıza bekliyorum. Reklam olanağımız ne yazık ki pek yok. Küçük bir sponsor karşılığında sadece formaları verebiliyoruz:(. Bu kampanyamızı duyurmayı da sadece böyle ortamlarda yapabiliyoruz:(. Büyük sponsorlar bulursak, daha büyük kesimlere ulaşabilir, daha büyük ödüller de verebiliriz; ancak bu, sizin katılımlarınız ve desteğiniz sayesinde olabilecek bir şey. Kampanyamızın her hatfa devam edebilmesi de yine sizlerin her hafta bizlere katılımyla destek vermesine bağlı. Çevrenize de bu kampanyayı tavsiye eder duyurursanız, çok sevinirim. Şimdiden katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Bu haftanın tahminlerinin de Cumartesi saat 20:00'de ilk maçtan itibaren kapanacağını da hatırlatmış olayım.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 19:04:34 Gönderen: metbey »