Anasayfasında her hafta, tüm soruları doğru cevaplayan ilk 10 kişi kazanacaktır diyor:(((
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
yanlış görmüşsün arkadaşım 60 kişi diyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
2 ayrı linkte,2 ayrı şey diyor:))) Bana gelmedi de kendime bahane arıyorum...
hafta ortası gelebilir.bu hafta dağıtımlar tekrar başlamış..inşallah gelir..
Kampanya başladığında katılmıştım.Bugün 4 tane birden geldi.
bana da 1 tane geldi..yeni arabam için ilk hediye buydu ..
bridgestone Basınç ve Diş DERİNLİĞİ Ölçer set hediyeden 4 adet hediye seti kazandım haber vermiyolar kargo kaoıya gelince kazandığımızı öğrendik. ama 2-3 hafta sonra geliyor kazanan arkadaşlara duyurulur sabırlı olun
Hangi kargo getiriyor Etkin dagıtımsa yandık Nivea traş setini kendi imzalarını atıp ürünü alıyorlar benin ve bir kaç arkadaşımın ürünü gelmedi Aradım teslim alınmış dediler isimde verdiler ben bunları tanımıyorum dedim Sağ olsun niveada bunun peşinde çok koştu adamlar yorulmuşlar Neymiş biz birşey yapamıyız dediler Böyle dagıtım şirkede güveniyorlar
Hangi kargo getiriyor Etkin dagıtımsa yandık Nivea traş setini kendi imzalarını atıp ürünü alıyorlar benin ve bir kaç arkadaşımın ürünü gelmedi Aradım teslim alınmış dediler isimde verdiler ben bunları tanımıyorum dedim Sağ olsun niveada bunun peşinde çok koştu adamlar yorulmuşlar Neymiş biz birşey yapamıyız dediler Böyle dagıtım şirkede güveniyorlar
ben senin yerinde olsam kargo şirketinin bölgeme baktığı şubeye gider böyle böyle bir durum oldu benim zararımı karşılayın derim yok mok derlerse tamam şimdi kargomu gönderen şirketi arayıp sizin kaybettiğinizi belirticem ve bu şubeye dava açılacak der gözlerini korkuturum bir dahada sana böyle birşeyi yapamazlar hiç değilse senin ürününü çalan adamları işten kovarlar
10 da 10 yaptım ....bakalım ne gelecek.....
her hafta 60 kişi diyor ama hala kimseye gitmiş degil. ay oldu kimseye ödül çıkmamış. neden acaba. katılım şartıda yok sitede