0530 931 41 72 nodan aramışlar telim kapalıydı duymamışım,evden geri döndüm hızlıca bi isim söledi sonra bekleme müziği çalmaya başladı.ne ki bu?bilen var mı
0530 931 41 72 nodan aramışlar telim kapalıydı duymamışım,evden geri döndüm hızlıca bi isim söledi sonra bekleme müziği çalmaya başladı.ne ki bu?bilen var mı 
KIM yaz boşluk bırak 2222 e gönder.
benide bugün 02122659356 nolu bir cevapsız çağrım var
atlas dergisi satmak için aramışlar. ben yetiştim boyut yayıncılık. Müzekart için ankete katılan herkesi arıyorlarmış.
evet, konusmanın basında ise anketimize katılmıssınız, hediye kazandınız diyor... ve daha sonra abonelik yapınca vereceği hediyeyi soylüyor....
Çok yaşayın, ben de sabah beri bunu merak ediyorum, nerden geldi öğrenemedik ama en azından yalnız değiliz.Geri aradım bu noyu ama, eksik no diyor...Bir müddet sonra da Drty neet mi ne oradan aradılar başk no tabii, hani su geçirmez külot yolladılardı çocuklara, ama jeton düşmedi, adama ürün gelmedi dedim, o ürünle ilgili araştırma yapıyomuş, o zaman sonra arayalım dedi..
Bu numara bana çağrı bıraktı sadece. Telefon yanımdaydı, ilk çalışta açtım, dıt dıt sesi, kapanmış. Dry nites için beni de aradılar. Çoook uzun bir anket cevapladım.
benide aramış bu no birde şu aramış ama kim ne bilmiyorum 02165871213
9356 benide aramış uyuyodum