yok açılmış sayfa ben baktım sonucuma istediğim gibi geldi bakalım hayırlısı bende eşim gibi pomemci polis olcam
Evet devrim bende de server hataveriyor.Iktisatdan arkadasm bakmis ben bakamadim ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok açılmış sayfa ben baktım sonucuma istediğim gibi geldi bakalım hayırlısı bende eşim gibi pomemci polis olcam
hani ilk yoğunlukta girip bakanları saymazsak geri kalan kafile yarının ilk gün ışığını beklemek zorunda kalacak demek istemiştim..80 ve üstü ise hayırlı uğurlu olsun..belki Kasım dağıtımında olmasa bile diğer dağıtımlarda yolunuz açık..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok açılmış sayfa ben baktım sonucuma istediğim gibi geldi bakalım hayırlısı bende eşim gibi pomemci polis olcam
hani ilk yoğunlukta girip bakanları saymazsak geri kalan kafile yarının ilk gün ışığını beklemek zorunda kalacak demek istemiştim..80 ve üstü ise hayırlı uğurlu olsun..belki Kasım dağıtımında olmasa bile diğer dağıtımlarda yolunuz açık..
kasım olsa benim için çok iyi olcak. çünkü eşimde aralıkta askere gitcek 6 ay. aynı dönem bende okula giderdim. neyse kısmet bakalım hayırlısı olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok açılmış sayfa ben baktım sonucuma istediğim gibi geldi bakalım hayırlısı bende eşim gibi pomemci polis olcam
kasım olsa benim için çok iyi olcak. çünkü eşimde aralıkta askere gitcek 6 ay. aynı dönem bende okula giderdim. neyse kısmet bakalım hayırlısı olsun
adım adım hedefe ilerliyorken biraz zamanı senin tarafına çekip Kasımda yerleşmen için bol bol dua etmeliyiz..inşallah diyorum hadi bakalım..
Bende bir isletme ciyim bakalim neolcak