0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya ptesiye mi kaldı?siz antalyada mısınız neresindesiniz yıldız dayım..siz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinantalya ptesiye mi kaldı?siz antalyada mısınız neresindesiniz
antalya ptesiye mi kaldı?
bugün son gün mü?dün gece resim çektim bugün yükleyeceğim.geç kalmadım dimi?bir de aynı adrese geliyor mu 2.ürün?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün son gün mü?dün gece resim çektim bugün yükleyeceğim.geç kalmadım dimi?bir de aynı adrese geliyor mu 2.ürün?bugun son gun aynı adrese gelmiyor ama mah yerine mh falan yazarsanız oluyor =) ben öyle yaptım oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün son gün mü?dün gece resim çektim bugün yükleyeceğim.geç kalmadım dimi?bir de aynı adrese geliyor mu 2.ürün?bugun son gun aynı adrese gelmiyor ama mah yerine mh falan yazarsanız oluyor =) ben öyle yaptım olduo kadar küçük bir ayrıntıyla aynı adrese gelebiliyor mu?o zaman eşimin adına da yollayım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün son gün mü?dün gece resim çektim bugün yükleyeceğim.geç kalmadım dimi?bir de aynı adrese geliyor mu 2.ürün?bugun son gun aynı adrese gelmiyor ama mah yerine mh falan yazarsanız oluyor =) ben öyle yaptım olduo kadar küçük bir ayrıntıyla aynı adrese gelebiliyor mu?o zaman eşimin adına da yollayım..dene bende oldu umarım sanada olur