Ya merak ediyorum ben diyarbakırın ilçesindeyim ve buraya kargo haftada sadece 2 gün geliyormuş ya getirmezlerse erirse
(
bizim paket geldiğinde yazarız buraya sizde olmadı kargoyla irtibata geçersiniz
valla istanbulda oturmak varmış ilk önce oraya gitti tatlımlar....
bizimklere dün yurtiçiden bir şey gelms evde yoklarmıs inşallah tatlımlar değildir ya
Bayrama kadar gelmezse onların olsun zaten bozulur.
Bayrama kadar gelmezse onların olsun zaten bozulur.
öyle güzel paketliyorlar ki; içinde iki adet de buz aküsü var. bir de bana kargoyu getiren görevli buzdolabında sakladıklarını söyledi, hakikaten de geldiğinde soğuktu tatlımmlarım. bozulmasına izin vereceklerine pek ihtimal vermiyorum yani.
bir an önce gelsin sizinkiler de siz de yiyin afiyetle inşallah. ben her gün 2 tane götürüyorum
benimkide dün geldi arkadaşlar 12 adet çocuklar oan yarısını götürdü zaten nekadar azmış 12 çeşit gelecek diye beklerken neyse hiçyoktan iyidir kargocuda ya bu koli koli sütaşlar nebuya diyo nerdeyse her kapıya göndermişler nasıl geliyor bunlar bende yapayım diyor, taşıyor ama kendine alamıyor garib
güney doğu anadolu hala bekliyor
izmirdeyim iki paketim geldi.bozulmaz merak etmeyin ark. cok güzel paketlemişler.ktusunu atmayın pikniğe giderken içine eti koyun buzluklarıda koyun bozuşma derdi olmaz .ben cok beğendim
izmire daha demin geldi darsı gelmeyenlerin başına
şutaşkı bu sütaşkı buuuuu
antalya ya niye gelmedi ya.