0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2 kendim birerden de 2 tane ablalarıma kazandım ooooooooooooooooohcanımıza değsen gelseler yesek afiyetle En güzel cevap bu oldu
bende 2 kendim birerden de 2 tane ablalarıma kazandım ooooooooooooooooohcanımıza değsen gelseler yesek afiyetle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2 kendim birerden de 2 tane ablalarıma kazandım ooooooooooooooooohcanımıza değsen gelseler yesek afiyetle afiyet bal seker olsun canımmhepsini afiyetle yiyelmmmmmmmmmm
bu arada bana bi mail daha geldi yawww.Tebrikler! Sütaş Ramazan Kampanyası için gönderdiğiniz fotoğrafınız onaylandı. 12 adet farklı çeşitlerde Sütaş Tatlımmm ürünü üyelik sırasında belirttiğiniz adresinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti Sütaş tarafından karşılanacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada bana bi mail daha geldi yawww.Tebrikler! Sütaş Ramazan Kampanyası için gönderdiğiniz fotoğrafınız onaylandı. 12 adet farklı çeşitlerde Sütaş Tatlımmm ürünü üyelik sırasında belirttiğiniz adresinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti Sütaş tarafından karşılanacaktır. Dur bi tanede ben göndereyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada bana bi mail daha geldi yawww.Tebrikler! Sütaş Ramazan Kampanyası için gönderdiğiniz fotoğrafınız onaylandı. 12 adet farklı çeşitlerde Sütaş Tatlımmm ürünü üyelik sırasında belirttiğiniz adresinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti Sütaş tarafından karşılanacaktır. Dur bi tanede ben göndereyim Beklemeden hata yetişen alıyor yetişen alıyorr yokmu artıran