0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende cok merak ettm xcelis satılmıo mu bak sütüde olur yagıda olur krem peyniri var o da olablr ben yurtta krem peynrle cekcem kabul ederlerse haber veririm Biliyorum canım peynirde oluyor ama sadece sütünü bulabildim onunda S.K.T sine 1 hafta kalmış marketçiye sinirlendim almadım.son bi kaç yer kaldı bakmadığım onlardada yoksa napıyım şansıma küserim zaten hiç barışmadık kendisiyle Evde boş sütaş ambalajı varsa onlada çekebilirsin. İçine bakmıyolar sonucta sütaşın malımı değilmi diye Evde yoksa komsulara sor, pratik zeka olalım biraz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende cok merak ettm xcelis satılmıo mu bak sütüde olur yagıda olur krem peyniri var o da olablr ben yurtta krem peynrle cekcem kabul ederlerse haber veririm Biliyorum canım peynirde oluyor ama sadece sütünü bulabildim onunda S.K.T sine 1 hafta kalmış marketçiye sinirlendim almadım.son bi kaç yer kaldı bakmadığım onlardada yoksa napıyım şansıma küserim zaten hiç barışmadık kendisiyle
bende cok merak ettm xcelis satılmıo mu bak sütüde olur yagıda olur krem peyniri var o da olablr ben yurtta krem peynrle cekcem kabul ederlerse haber veririm
bende 4 katılım yaptım kendim için.şimdi ablama yapıcam ve burdan bazı arkdaşlarıma yardımcı olucam.denildiği gibi o sayı dolmaz yiyin gari
şuan birine deniyoruz onun olsun sonra sırayla ve foto oldukca yanlız şartları biliyonuz dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşuan birine deniyoruz onun olsun sonra sırayla ve foto oldukca yanlız şartları biliyonuz dimi Evet şartları biliyoruz.fotoyu sen yükleyeceksin ve galeride yayınlamayacaksın yani tüm bilğilerimizi sana vereceğiz aboooo