Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kadar resim gönderdim hiçbiri onaylanmadı. Boyutlarını ayarladım sütaş ürünleri masa başında resim çekildik ailece ama hiçbiri onaylanmadı. Onaylananlar cevap verrebilrimi nasıl yaptınız.
Sakıncası yoksa gönderdiğin bi fotoyu upload edip özelden at neden onaylamıyolarmıs bi bakayım
o kadar resim gönderdim hiçbiri onaylanmadı. Boyutlarını ayarladım sütaş ürünleri masa başında resim çekildik ailece ama hiçbiri onaylanmadı. Onaylananlar cevap verrebilrimi nasıl yaptınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya milletin fotosunu tekrar kullananlar var galeriye koymam o nedenlebende pek severim tatlıyı dayanamadım katıldım bolca ya
bende koymadım zaten galeriye
o kadar resim gönderdim hiçbiri onaylanmadı. Boyutlarını ayarladım sütaş ürünleri masa başında resim çekildik ailece ama hiçbiri onaylanmadı. Onaylananlar cevap verrebilrimi nasıl yaptınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya milletin fotosunu tekrar kullananlar var galeriye koymam o nedenlebende pek severim tatlıyı dayanamadım katıldım bolca ya
bende koymadım zaten galeriyebende saf saf poz verdim![]()
hiç bir kampanyaya resmimi koymadım bundada galeriye ekle dedim.
tamam esmoşum şuan birine yapmaya çalışıyoruz kabul edemedi sütaşcık o hallolsun sonra sana yapalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kadar resim gönderdim hiçbiri onaylanmadı. Boyutlarını ayarladım sütaş ürünleri masa başında resim çekildik ailece ama hiçbiri onaylanmadı. Onaylananlar cevap verrebilrimi nasıl yaptınız.
annemle kardeşimi aldım ortalarına yogurdu koydum cektm kabul ettiler
yengemle dyımı aldım ortalarına sütü koydum kabul ettler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya milletin fotosunu tekrar kullananlar var galeriye koymam o nedenlebende pek severim tatlıyı dayanamadım katıldım bolca ya
bende koymadım zaten galeriyebende saf saf poz verdim![]()
hiç bir kampanyaya resmimi koymadım bundada galeriye ekle dedim.![]()
olsun canm farkın olmus fena mı![]()