0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben üye olamıyorum cep tel numarasını yazyorum alt satıra geçince bir rakam kayıyor sürekli nasıl üye olacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 rsım var elımde ama sorun su kaazansam evde olmaıycam bayrama kadar yazık olcak en ıyısı baskasının hakkını yememekneden bana vermiyorsun ne güzel olurdu hem hayır işlemiş olursun
2 rsım var elımde ama sorun su kaazansam evde olmaıycam bayrama kadar yazık olcak en ıyısı baskasının hakkını yememek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 rsım var elımde ama sorun su kaazansam evde olmaıycam bayrama kadar yazık olcak en ıyısı baskasının hakkını yememekneden bana vermiyorsun ne güzel olurdu hem hayır işlemiş olursun tamam sana vereyım ama yaın cekeyım cunku elımızddkı resımlerde kotu cıkmısız benı oldurur evdekıler hahaha sana afıllı resım cekek hahahah
resim çekmeme eşim kızdı lütfen fazla resmi olan varsa bir defalık bana versin
bir hayırda bana yapınLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 rsım var elımde ama sorun su kaazansam evde olmaıycam bayrama kadar yazık olcak en ıyısı baskasının hakkını yememekneden bana vermiyorsun ne güzel olurdu hem hayır işlemiş olursun tamam sana vereyım ama yaın cekeyım cunku elımızddkı resımlerde kotu cıkmısız benı oldurur evdekıler hahaha sana afıllı resım cekek hahahah böyle forumdaşa can kurban yerken sana dua etcem