0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFoton onaylandı diye mail geldi ama hala galeride göremiyorum hemen yüklenmiyomu acaba galeriye galeride yayinlanmasina izin vermediysen olabilirtabi birde katılım koşullarını okumak lazım... benim gönderdiğim fotoda da colaturka bardağı vardı... yayına alınmamış mesela... ama hediyenizi göndericez dediler... iyi dedim bende. ne ala meersem başka marka görünürse hediyeni veriyorlar ama yayına almayabiliyorlarmış.. rakipsel durumlar sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFoton onaylandı diye mail geldi ama hala galeride göremiyorum hemen yüklenmiyomu acaba galeriye galeride yayinlanmasina izin vermediysen olabilir
Foton onaylandı diye mail geldi ama hala galeride göremiyorum hemen yüklenmiyomu acaba galeriye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFoton onaylandı diye mail geldi ama hala galeride göremiyorum hemen yüklenmiyomu acaba galeriye sco hani bana resim Kendin niye çekmiyosun çokmu zor sütaş hani sco askolsun küstüm sana Bakkala gidip 1 sütaş ayran alabilirsin çok zor değil Ben çekemem valla kusura bakmayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFoton onaylandı diye mail geldi ama hala galeride göremiyorum hemen yüklenmiyomu acaba galeriye sco hani bana resim Kendin niye çekmiyosun çokmu zor sütaş hani sco askolsun küstüm sana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFoton onaylandı diye mail geldi ama hala galeride göremiyorum hemen yüklenmiyomu acaba galeriye sco hani bana resim Kendin niye çekmiyosun çokmu zor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFoton onaylandı diye mail geldi ama hala galeride göremiyorum hemen yüklenmiyomu acaba galeriye sco hani bana resim