0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
katıldım canım. iş çıkışı servisteki ter ve ayak kokularından çok bunalmış biri olarak inşallah bana çıkar diyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldım canım. iş çıkışı servisteki ter ve ayak kokularından çok bunalmış biri olarak inşallah bana çıkar diyorum İnşallah çok haklısın, bu koku her yere lazım..Ben de akşam serpeyim demi servise..Epey fazla var resimde gördüğünüz paketin içinde..Ben de bunlara şık torbalar yapacağım..Gerçi yap yap bitmez ama:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldım canım. iş çıkışı servisteki ter ve ayak kokularından çok bunalmış biri olarak inşallah bana çıkar diyorum İnşallah çok haklısın, bu koku her yere lazım..Ben de akşam serpeyim demi servise..Epey fazla var resimde gördüğünüz paketin içinde..Ben de bunlara şık torbalar yapacağım..Gerçi yap yap bitmez ama:) bekliyorum sabırsızlıkla Gamzeli çok sorry, şartlara blog veya facede paylaşım şartı koymayı unutmuşum, onu da koydum ki çok katılım olsun, katılım çok olursa hediye verilecek kişi sayısı artacak, tekrar yorum yazarsın canım paylaşınca..
ne güzel bi hediye seçmişin lavantayı çok severim bende şansımı denemek istedim herkse bol şans.