bende dün yazdım.sarmışlar gazeteye vermişler kargoya.gazete olmuş yağ.dönmezlerse mailime cevap şikayet vara kadar yazarım
arkadaş yapıyorsunuz kampanya bari ilk baştan yazı hediye 1 lt yağ die
bana yağ bile çıkmadı,ben de şikayet yazam
ben yağına laf etmiyorum sonuçta ufakta olsa heryere katılım yapıyoruz ama adam gibi paketlensin bari demi.
ben yağına laf etmiyorum sonuçta ufakta olsa heryere katılım yapıyoruz ama adam gibi paketlensin bari demi.
haklısın canım...yağ gönderiyorsa nasıl paketlenmesi gerektiğini de bilmesi lazım.sonuçta kargoda atılıyo,tekmeleniyo başına gelen kalmıyo kolinin..
işte bu sebepten ben onları feci şikayet edicem çekecekleri var elimden
banada az önce geldi kargocudan utandım ya
bakıyodum ne gelmiş diye elimde 1 lt yağ yazıyo dedi çok utandım
bende dün yazdım.sarmışlar gazeteye vermişler kargoya.gazete olmuş yağ.dönmezlerse mailime cevap şikayet vara kadar yazarım 
benimki gayet güzel sarılmıştı hatta öyle bir paketlemişler ki çok zor açtım.canım herhalde kargodayken birileri senin paketi açmış bence..
benimki gayet güzel sarılmıştı hatta öyle bir paketlemişler ki çok zor açtım.canım herhalde kargodayken birileri senin paketi açmış bence..
benimkinide güzel sarmışlar şu çıt çıt diye patlatılan poşet gibi bişeyle
canım o ihtimalde var tabi ama firma olarak geri dönselerdi açıklasalardı demi.bende kargoyu bir güzel fırçalardım