ben katıldım hala destek linkimin eklenmesini bekliyorum...ama kimse umursamıyor,torpilli olmadığımız için sanırım...bazıları anında eklenirken,ben günlerce bekliyorum böyle...neyse canları sağolsun hepsinin...
arkadaşlar kimler katıldı bilemiyorum ama face'den linklerinizi yollarsanız puanlarınızı veririm 
Neden buradan özelden link gönderilmiyor mu?
yani ö.m. atarsanızda desteklerim tabiki saatte 15 msj hakkım olduğu için geri dönüş yapamıyorum bazen o yüzden öyle demiştim
linklerini gördüğümü, gönderenleri oyladım. oy isteyen varsa ö.m atsın yada facebooktan ulaşsın.
Arkadaşlar benim puanım sıfırlandı size de öyle birşey oldu mu anlayamadım.
bilmiyorum ki 2 video ile katıldım profilo indirim adlı videom un puanı sıfırlanmış diğeri duruyo şikayet maili attım bakalım aynı problemi yaşayan vvarmı başka
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Valla sana tavsiyem forumda tanıdığın elemanlardan özel mesajla destek iste. Ben, bana gelen oy isteği mesajlarına çok nadir olarak, objektif olarak cevap veriyorum. Fakat bu forumda sırf özel mesajla oy istendiği için zarar veren insanlar var. Yetkililerle bir konuş istersen.
bi ara hile yapanları elediler. Ayrıca koray bal ve korhan bal da elenecek.
bi ara hile yapanları elediler. Ayrıca koray bal ve korhan bal da elenecek.
Yeni oldu benim olay son gün sıfırlandı acaba yanlış bişey mi oldu 2 videom var biri sıfırlanmış diğerinin de puanı yükselmiş hile ile alakası olacağını sanmıyorum