Hediye önerilerimizi paylaşalım
hayırdır admin sevgiline mi alcan
ben zaten bakınıyodum da başka arkadaşların da yarasına merham olurum belki diye düşündüm

Ben şöyle iki site buldum orjinal hediye arayanlar için
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHatta talep olıursa üyelerimiz indirim yapmalarını bile isteyebiliriz
nelerden hoşlanır kız arkadaşın /eşin yardımcı olayım bayan bakış açısı ile
guzel bir konu

bende erkek gözüyle hediye fikri istiyorum arkadaslar
ben bu sefer atkı bere örmeyi geçtim. önceden kıyafet de almıştım. o yüzden parfüm seti ve sihirli bardağa kendi resmimi bastırıp yollamayı düşünüyorum. ha bi de güzel bi çakmak aldım şimdiden. belki küçük bi şey daha eklerim

(tabi o zamana kadar ayrılmazsak

)
internette takvim yapma programı var. kendi resimlerinizden oluşan bir takvim yaptırabilirsiniz. takvime özel günlerinizi de not edebiliyorsunuz.
ben bu sefer atkı bere örmeyi geçtim. önceden kıyafet de almıştım. o yüzden parfüm seti ve sihirli bardağa kendi resmimi bastırıp yollamayı düşünüyorum. ha bi de güzel bi çakmak aldım şimdiden. belki küçük bi şey daha eklerim 
(tabi o zamana kadar ayrılmazsak
)
sıhırlı bardak cok guzel

eger kastettıgımız aynı seyse sıcaklıkla fotograf bellı oluyor:) ondan hedıye etmıstım gecen yıl cok mutlu olmustu valla

....Bu yılsa ne alacagıma karar veremedım bı turlu of of :S
internette takvim yapma programı var. kendi resimlerinizden oluşan bir takvim yaptırabilirsiniz. takvime özel günlerinizi de not edebiliyorsunuz.
link werirsen daha ii olur bence