Gönderen Konu: ağız yarasına çözümm  (Okunma sayısı 8020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
Ynt: ağız yarasına çözümm
« Yanıtla #20 : 09 Ağustos 2010, 13:45:10 »
Başbakan'ın aldığı altın çilek vardı ya, onu da dene bence. Onun yaşı da çok faydalıymış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 09 Ağustos 2010, 13:47:46 »
ağız yaralarına alternatifte karadut pekmezi şurubu neyi bulursan o iyi geliyor.
birde eczaneden alabilrsin Andorex geçen ark ımda herşeyi denemişti en son bu ilacı kullandı hemen fark etti dedi geçirdi ağız yarasını
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2010, 23:48:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
O yaralar bende de çok olurdu bir ara, şükür şimdi yok..Dr.görümcem derdi ki tükrüğünü yaranın üzerinde biraz tut, hakkaten faydası olurdu.Bilmem zarif bir yöntem midir:)Ama denemekte fayda var, hem de kimyasal almadan tedavi..
agızımın içi tükürük dolu zaten :) o yontemı ben de kullanıyorum tukuruk mıkrobunu kırar sonucta ozellıkle sınek ısırdıgında hemen elimi ıslatıp üzerine koyarım sonucta tükürüğün mikrop kırma ozellıgı olmasa hastalıkta mahvoluruz.ama agızda işe yaramıyor malesef. su andorexi bi deneyım bakayım.cok tesekkurler ılgınız için. bugun çörek otu yagı sürdüm dun de sodalı su sürmüştüm.sırayla tavsıyelerınızı yapıyorum
:)

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2010, 00:28:57 »
aftlar bende de devamlı çıkar adamı yaşamdan bezdirir doktor bana bol bol meyve yememı soylemıstı supraydınmıdır nedır bıde vıtamın vermıstı bu aralar yok aman dılımı ısırayım :P
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2010, 09:37:41 »
öncelikle iyi bir kan tahlili yaptırman lazım, belki vücüdunda bir seye tepki olarak yaralar çıkıyor. demir eksiklig,i cinko eksikligi vs. ya da içtigin su, kullandıgın başka birşeye alerjin de olabilir...iyi bir dr.a görünmen lazım tercihan üniversite hastanesi

kısa yoldan geçsin istiyorsan da, tantumverde gargara, agzını 2 dk çalkalayarak tüküreceksin, ama eger vücudundan kaynaklanan birşeyse ilaçla geçmez düzelmez tedavi olmadan...