Gönderen Konu: ağız yarasına çözümm  (Okunma sayısı 8461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: ağız yarasına çözümm
« Yanıtla #10 : 08 Ağustos 2010, 00:18:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
geçmiş olsun alternatif tıp olarak araştırdım umarım yardımcı olur

off gelincik zamanı gecmeseydi ne güzel olurdu bu yaaa ..taze olmalı dıyor aktarda kurusu vardır herhalde. böğürtlen ve nöbet şekerini denicem. evde böğürtlen reçeli genelde oluyordu sonra fazla durdu bozulmustur dıye atıyorduk keşke yeseydim.annemin dediği gibi"zaten yemediğin için oluyor bu yaralar ağzında ":)
:)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2010, 00:20:10 »
Bende de cok oluyor o. Doktor vitaminsizlikten dedi. Beyaz beyaz yara dediğin tıp dilinde aft diyorlar. Rizedeyken oldu en son naneli böyle ağzı uyuşturan şurup şişesinde bir gargara vermişti.
Bi abla bana tuzlu su ile gargara yap iyi geliyor demişti. Onuda denemiştim. Karbonatııda denedim. Ama yakıyor işte. Naneliyi dene bi sen. Bi süre ağzın dilin uyuşuyor ama.

Çok kötüdür, insan su bile içemiyor..
Geçmiş olsun

( Birdahakinde bende  şu karanfili deniycem )

var o bende 1 haftadır yapıyorum k ile başlıyordu adı dur bakıcam

baktım kloroben  .o da etki etmedi ya dilimdeki acı yetmıyor bır de onların acısını çekiyorum :)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2010, 00:22:21 »
bir defasında bir arkadas bana iğne vurulurken kullanılan şişelerde ilaçlar var ya ondan vermişti. sürdüm 2 gun sonra gectı. hemen kostum neydi bunun adı dıye son sıseyı sana verdım bana da bır doktor vermişti adını bilmiyorum dedi :)  yanı agzına yarayan tek şeyin ne olduğu meçhul. kardeşim eczacı ona soruyom bin çeşit iğne var ne bileyim diyor. sanırım ülser tedavisi gören hastaların oldugu ilaçmış ama kesin bilgim olmadığı  için onu da bulamıyorum.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2010, 00:52:26 »
geçmiş olsun :( özel mesaj attım bi bakıver tatlım

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 08 Ağustos 2010, 00:58:23 »
corek otu yagi denesen

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 08 Ağustos 2010, 02:29:28 »
geçmiş olsun bir zamanlar annem çok çekiyordu ağız yaralarından aynı senin gibi bir tanıdık sarımsağın bir dişini ortadan kesip sıkarak tuza batır ve yaraya sür demişti bir kaç kere yaptı senelerdir süren yaralardan kurtuldu ve 3-4 senedirde çıkmıyor yalnız çok acı veriyor sarımsak ve tuz

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 08 Ağustos 2010, 08:15:53 »
corek otu yagi denesen

çörekotu yağı hiç duymamıstım.evde var birazdan deniyecegım.

geçmiş olsun bir zamanlar annem çok çekiyordu ağız yaralarından aynı senin gibi bir tanıdık sarımsağın bir dişini ortadan kesip sıkarak tuza batır ve yaraya sür demişti bir kaç kere yaptı senelerdir süren yaralardan kurtuldu ve 3-4 senedirde çıkmıyor yalnız çok acı veriyor sarımsak ve tuz

ınsallah etkılı olur surerken acı versın onemlı degıl gecsın de yeter ki.evde taze sarımsak yok ama konserve de olur herhalde.tuzlayıp yaraya koycaz demi.inşallah faydasını görrüürüm.tesekkur ederım arkadaslar

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 08 Ağustos 2010, 09:17:59 »
yaralarınız pamukçuk yada aftın iltihaplanması olabilir. gazlı bezle silin,geçmiosa hemen bi doktora başvurun çünkü ciddi bir hastalığın habercisi olabilir.
peynir, çilek,buğday, tahıl, kahve, çikolata,domates çilek ve fıstığı bi süre tüketmeyin. çünkü bunlar eğer duyarlılığınız varsa aftı tetikler. alkolsüz gargara kullanın :)

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 09 Ağustos 2010, 13:38:24 »
canım birde karadut var onu da denemeni tavsiye ederim ben yara olduğunda yaranın üzerinde biraz tutuyorum bi kaç gün sonra geçiyor
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 09 Ağustos 2010, 13:42:38 »
O yaralar bende de çok olurdu bir ara, şükür şimdi yok..Dr.görümcem derdi ki tükrüğünü yaranın üzerinde biraz tut, hakkaten faydası olurdu.Bilmem zarif bir yöntem midir:)Ama denemekte fayda var, hem de kimyasal almadan tedavi..