Kampanyamızın katılım şartları şöyle,-2 kişiye 1’er adet 4321 Solüsyon hediye edilicektir.
-Katılım yapan kişiler öncelikle siteyi inceliyicek Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin-Kampanyayı bloglarınızda ve facebook hesaplarınızda sitenin adresini ve bu duyurunun adresini vererek paylaşım yapıcaksınız.Bunu yaparken ürünüde tanıtmanız gerekiyor.
-Yaptığınız duyurunun linkini buraya ad-soyad yazarak yorum bırakmanız gerekiyor.
-Kampanyamız 25 ağustos da bitiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
pötüşüm ben kazandığım için katılmayacağım arkadaşlarımın şansına mani olmamak adına. katılımın bol olsun gülüm.
tamam canım benim teşekkür ederim
süper kampanya hemencik katıldım
bol şans canım inşallah ihtiyacı olanlara çıkar
hiç ihtiyacım yok ama katılacağım
arkadaslar bugüne kadar bu ürünlerden kazanan çok oldu bende dahil ama kullanan kilo veren oldumu paylaşırsanız sevinirim. Ben bir heves başladım kullanmaya ama 2. gün o kadar midem bulandı ve ağzımda kuruluk yaptıki geçsin diye yiyeceğimden 2 kat fazlasını yedim. Şimdi tekrar başlamaya korkuyorum...
Bide e kolaydan kazanmıştık mustela. Onları kullanan oldumu. Ben bu biber hapı filanda yasaklandıya korkar oldum bu tarz seyleri kullanamaya. Ama başka türlüde kilo veremiyorum..
canım ben biber hapı kullandım aynen dediğin gibi rahatsız etti beni.ama bu suya katılıp içildiğinden onun kadar olurmu acaba bilmiyorum.ben henüz kullanmadım önümüz ramazan oruçluyken içemem diye duruyor hepsi
banada en masumu 4.3.2.1. geldi diye başladım hem tadı güzel hemde suya katılıyor. Bilmiyorum tabi herkeste etkisi farklıdır. Ama kullanan kilo veren olursa paylaşırsa bende başlayacağım. Yoksa o günüm kötü geçmişti o yüzden tekrar başlamaya korkuyorum..
ben iki arkadaşımın sayesinde mustelayı kullanmaya başladım. 4.3.2.1 i henüz kullanmıyorum bebeğimi emzirdiğimden dolayı. Mustelanın sayesinde kullandığım süre zarfında zayıflama değil ama sıkılaşma oldu. Bunu giydiklerimden hissedebiliyorum. Tartıldığımda yine aynı kiloda olduğumu gördüm şimdilik. Daha 2 paketim var.