Gönderen Konu: Garanti 12 Dev Adam  (Okunma sayısı 13464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuzuzu

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Garanti 12 Dev Adam
« Yanıtla #30 : 27 Ağustos 2010, 16:18:07 »
buldum a şıkkı türkiye yunanistan türkiye yenmiş

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #31 : 27 Ağustos 2010, 16:19:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
BUGÜNÜN VEVABINI BİLEN VARMI ARKADAŞLAR

Bugünün cevabı derken?
Hala Perşembenin sorusu görünüyor  ???
Onun da cevabı yukarıda var zaten...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı dehsetx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #32 : 27 Ağustos 2010, 18:14:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
BUGÜNÜN VEVABINI BİLEN VARMI ARKADAŞLAR

Türkiye-Yunanistan 49-12

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #33 : 27 Ağustos 2010, 18:19:52 »
şapka ve mataraymış inşallah kazanırız...

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 28 Ağustos 2010, 01:37:05 »
bende forma kazandım
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 28 Ağustos 2010, 10:03:58 »
Turnuva Boyunca Cevapla Kazan Kampanyası Katılım Koşulları:

■Bu yarışma, hakları Garanti Bankası'na ait Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi tarafından düzenlenmektedir.
■Yarışma, 01.08.2010 - 03.09.2010 tarihleri arasında, 12 Dev Adam bilgi yarışmasına katılanlar için geçerlidir.
■Yarışma süresince katılımcılar, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri değişen sorulara cevap vererek yarışmaya katılabilirler.
■Yarışmacıların gerçek profil bilgileri ile yarışmaya katılmış olması gerekmektedir.
■Yarışma ile ilgili sitedeki tüm işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir.
■Yarışma süresince günün sorusunu doğru cevaplayan her 50. kişi hediye kazanacaktır.
■1.500 kişiye ödül dağıtılacaktır. Hediye dağıtımı stoğun tükenmesi ya da kampanya süresinin bitimi ile sona erecektir.
■Kazanan her 50. kişiye şapka veya matara gönderilecektir.
■Ödül kazananlara e-mail ile bilgi gidecek ve adres bilgileri istenecektir. Adres bilgilerini dolduran kişilere hediyeleri posta yolu ile iletilecektir.
■Postalama şirketi ile yaşanan sorunlardan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi sorumlu değildir.
■Yanlış iletişim bilgisi verilmesinden dolayı yaşanabilecek aksaklıklardan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi sorumlu değildir.
■Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez, nakit karşılığı talep edilemez.
■18 yaşından küçükler, Garanti Bankası ve Related Group çalışanları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödül verilmez.
■Uygulamada, öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar tespit edildiğinde ödüle hak kazanamayacaklardır. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
■Aynı kişinin farklı üyelik bilgileri ile tekrarlı katılımı ve ödül kazanımı kurallara aykırıdır. Bu gibi durumlarda, katılımcının üyelikleri ve varsa ödül hakkı hiçbir uyarı yapmadan iptal edilir.
■www.12devadam.com sitesi bu yarışmayı istediği an sonlandırma hakkına sahiptir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi kampanyalarıyla ilgili önceden duyurmak koşulu ile dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
■www.12devadam.com sitesi yarışmada ödül kazananların isimlerini sitede ve dilediği mecrada açıklama hakkını saklı tutar.
■Yarışmaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır
:)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 28 Ağustos 2010, 10:04:40 »
forma kazandıgınızı nereden bılıyorsunuz.davet et kazanın süresi dolmus ben de baya kişi davet etmiştim ama kimse iletişime gecmedi.demek ki davet ettıklerım lınkı tıklamadı ???

edit: mail gelmiş 12dev adama destek oldunuz ödülleri kazandınız diye.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2010, 10:16:59 Gönderen: catpat07 »

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 28 Ağustos 2010, 10:06:58 »
davetiye kazanıp da gidemeyecek olanlar istanbulda olacan maçlar için ben alabilirim davetiyelerinizi.ben de kazandım ama ankara bileti yollamıslar.istanbuldaki maçlara gitmeyi düşünüyoruz bilet bulabilirsek aklınızda bulunsun.

Çevrimdışı guvenyaman

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #38 : 28 Ağustos 2010, 11:25:17 »
davetiyesi olan banada verebilir  :o İstanbul  :D ;)

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 31 Ağustos 2010, 13:35:07 »
hangi numardan arandınız  bilen  var mı