0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet katılabiliyorsunuz. Foruma üye olmayıp sadece ziyaretçimiz olanlar da kampanyaya dahil Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim videom onaylanmiş ama ses yok.Ses sorununu halledersem artık başka mail adreslerinden birkaç tane daha gönderirim.Adminim diger mail adreslerinden gönderdiklerimizde forumdaki çekilişe katılabiliyor mu?(Çünkü o mail adresleri foruma üye olmamiş oluyor da) Adminim ziyaretçi olarak nasıl giriş yapacagız
Evet katılabiliyorsunuz. Foruma üye olmayıp sadece ziyaretçimiz olanlar da kampanyaya dahil Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim videom onaylanmiş ama ses yok.Ses sorununu halledersem artık başka mail adreslerinden birkaç tane daha gönderirim.Adminim diger mail adreslerinden gönderdiklerimizde forumdaki çekilişe katılabiliyor mu?(Çünkü o mail adresleri foruma üye olmamiş oluyor da)
Benim videom onaylanmiş ama ses yok.Ses sorununu halledersem artık başka mail adreslerinden birkaç tane daha gönderirim.Adminim diger mail adreslerinden gönderdiklerimizde forumdaki çekilişe katılabiliyor mu?(Çünkü o mail adresleri foruma üye olmamiş oluyor da)
ben eklendim mi acaba çekiliş listesine?Mail atmıştım ama...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben eklendim mi acaba çekiliş listesine?Mail atmıştım ama...bana mail gönderilimiş 5TL kazandım diye sanırım katılanlara gönderiyor admin sen de kontrol et mailini. daha 25 kişilik yer varmış 5 tl için!
şu 5 tl olayı hala devam edıyor mu.50 kişi doldu mu acaba?