Forma hakkında ne zaman bilgi vereceklemiş sayın adminim ?
Ödülleri arttırdık.
Kampanyaya katılacak 50. kişiye 50TL nakit para ödülü veriyoruz.
Bir kişi farklı mailler ve videolar ile kampanyaya birden fazla katılım yapabilir.
Geçen gün katılmaya çalıştım, kayıtta bir sorun vardı sanırım. Az önce denedik oğlumla, kayıt oldu

Bakalım onaylanacak mı
sayın adminim yarişmada 100 forma ile 250 adet toptan bahsediyor o rakamlar yanlış mıdır

İlk 5 i anlamadim biri 2000 küsür izlenmiş biri 20 lerde bir yardımcı olursaniz lütfen ben de bu yarişmaya katilayim
admin'in baskıları sonucu hem hediyeleri arttırmışlar hem de siteye yazmışlar. valla tebrikler admin adidası yola getirdin. artık ben de katılıyorum o zaman yarışmaya hediye kesin ilk 100e girerim toplasan 10 video bile yok zaten

bu arada 50 videoya 50tl iyimiş, farklı maillerle istediğin kadar video ekleyebiliyorsam bana çıkma şansı fazla sanırım

katılan kimse yok galiba siteden...
İstediğniz kadar maille video yükleyip çekilişimize katılabilir ayrıca siteden de forma kazanabilirsiniz
adminim teşekkürler ben de dün videomu yolladim.ödülleri yazmissin 100 forma ile 250 topu göremedim kusura bakma.
wow hediyeler yükselmiş süper
Benim videom onaylanmiş ama ses yok.Ses sorununu halledersem artık başka mail adreslerinden birkaç tane daha gönderirim.Adminim diger mail adreslerinden gönderdiklerimizde forumdaki çekilişe katılabiliyor mu?(Çünkü o mail adresleri foruma üye olmamiş oluyor da)