Herkese merhaba,
Ttnet kullanıcısıyım ve ücretlerden memnun degilim diger firmaların kampanyalarını arastırdım smile da yeni bir kampanyaları varmıs bana cok iyi gibi gozuktu siz ne dersiniz cok iyi degilmi sizcede?
Kampanya;
"internet 1 yıl boyunca %50 indirimli
İster limitli ister limitsiz paketlerine abone olun, internete aylık paket fiyatlarına göre tam %50 indirimli olarak bağlanın, hem fatura yükünüzü azaltın hem de 3 ay boyunca isteizle.com’dan UEFA Avrupa ve Şampiyonlar ligi maçlarını canlı olarak ücretsiz seyredin.
Üstelik %50 indirimli kampanyasına smileadsl.com ya da 0212 444 33 75 numaralı Gülümseten Hat üzerinden abone olan herkese 2 GB USB bellek HEDİYE!"
Kaynak:www.smileadsl.com
ugur karaman
bende superonlineden memnun deilim
bende smile adsl in bu kampanyasının reklamını bu forumda ki bir reklam panosunda görüp ttnet i iptal edip smile bağlandım ve çokda memnunum hızıda çok iyi müşteri temsilcileride çok kibar ttnet gibi alana kadar değil abone olduğun müddetçe ilgililer..
Hakediyorlar bence de reklamı yani..
baska smile kullanan yokmu herkes adsl i ttnet ten mi alıyo

buarada smile kullananların olumlu yorumları çok önemli çunku benim gibi bircok insan da ttnet ten rahatsız bu sebeple yorumların fazla olması bu insanlar icin guzel bir referans olabilir bende basvurumu yarın yapıyorum ozmn
ben de 2 yıldır smile kullanıyorum ve de memnunum.öncesinde ttnet kullanıcısıydım ve genellikle bağlantıda sorunlar olurdu (özellikle de msn kullanırken) abone olurken bedava modem hediyesi vardı.geçenlerde modemin adaptörü bozulmuştu ve aradım.gerçekten ilgililer hemen yönlendirdiler ve 3 gün için yeni adaptörüm ücretsiz elime geçti.
Smile ve Biri TTNET'İn alt yapısını kullanan şirketler zaten