Ayın Golü Yarışması, Cola Turka sponsorluğunda muhteşem ödüller dağıtmaya devam ediyor. Cola Turka Ayın Golü Yarışması'nda Aralık ayında atılan birbirinden güzel goller arasından birini seçin ve oyunuzu kullanın. Ayın Golü'ne oy verenler arasında yapılacak çekilişle birbirinden değerli ödülleri kazanma şansını yakalayın!
metnin tamamı burada. benim kimseyi yönlendirdiğim yok ben fikrimi söyledim uyup uymamak onlara kalmış..
arkadaşlar mesela kewell seçildi çekilişte bizdew varız ama seçilmezse yokuz bu kadar
Sabri Sarıoğlu’na golüne oy veren taraftarlarımız arasında yapılan çekilişte 33 kişi, muhteşem ödüllerin sahibi oldu.
mesela bu 2008 sene mart ayının sonucu.. yanlış yönlendirme değil yani merak etme.. biraz araştırma yapmadan konu hakkında bilgi sahibi olmadan iddiamı savunmam zaten
teşekkürler paylaşım için
teşekkürele rpaylaşım için
Bende kewell e verdim oyu.. herkes bence ona versin.. tşkler
arkadaslar ozur dılıyorum ama oyumuzu nerden verecez yanı sıteye gırdım ama bulamadım yorummu yapılacak yoksa ben gec mı kaldım
arkadaslar ozur dılıyorum ama oyumuzu nerden verecez yanı sıteye gırdım ama bulamadım yorummu yapılacak yoksa ben gec mı kaldım 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin link bu burdan gireceksinizz
siteyi açınca direk önüne çıkmıyor biraz aşağılarda
cok tesekkur edıyorum sıtelerı yıne karıstırmısım

cok sagolun