Gönderen Konu: fotoğraf makinamdan yanlışlıkla silinmiş fotoğraflarımı nasıl kurtarabilirim?  (Okunma sayısı 2729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
SONY DSC-W55 fotoğraf makinamda eski resimleri silerken yanlışlıkla sildiğim 2 resim var onları kurtarmam lazım ama nasıl yapabilirim bilmiyorum. ingilizce programlar olmadan daha anlaşılır bir yolla kurtarabilirmiyim? bilen varsa yardım lütfen  ???

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Recuva'yı bir denesene.  Türkçe dil desteği var ve bedava bir program.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Program diskin dosya formatını destekler mi bilmiyorum.  Duruma göre daha pro çözümlere yönelebilirsin.  Yalnız sakın yeni bir foto çekipte aynı diskin üzerine yazma, fotolarını tamamen kaybedebilirsin.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
biraz zor kurtarmak ama data recovery diye bir program var istersen onunla dene canım.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
teşekkür ederim arkadaşlar şuan deniyorum bakalım inşallah kurtarabilirim

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
Recuva'yı indirdim. geçmişteki biçok resmi çıkardı ama benim en son sildiğim resimler yok kaç kere tarattım çıkmıyo :(

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Recuva'yı indirdim. geçmişteki biçok resmi çıkardı ama benim en son sildiğim resimler yok kaç kere tarattım çıkmıyo :(

Çöp kutusuna göndermiş olma olasılığın var mı?  Çöp kutusuna gönderme silmek anlamına gelmiyor disk için. Ayrıca foto diskinin çöp kutusu yönetimi var mı onu da kontrol ediver.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~

Çöp kutusuna göndermiş olma olasılığın var mı?  Çöp kutusuna gönderme silmek anlamına gelmiyor disk için. Ayrıca foto diskinin çöp kutusu yönetimi var mı onu da kontrol ediver.

çöp kutusu yok kesin sildim. yani daha önceki resimleride aynı şekilde silmiştim onlar çıkıyor ama asıl istediğim son resimler çıkmıyor