bende önceki gün kendi adıma katıldım çıktı ilk günde eşimin adına katılmıştım oda çıkmıştı.. Şanslımıyım neyim 
meral canım bilgilerimi versemde bide benim adıma katılsan ya belki karabulut senin şansına üstümden çekilirde ben de kazanırım
benim henüz dağıtımda görünmüyor demek henüz dağıtımı başlamadı............
ya bende bu ekran niye yarım açılıyor fikri olan varmı mesela formda ad soyad yaş telefon olan kısım makasla kesmiş gibi 
bende de bazen öyle oluyo sayfayı yenileyince düzeliyo
ben 4 adet kazandım birtanesi gözükmüyor mesela numarayı yazıyorum boş bir sayfa aradıgınız kriter bulunumadı yazıyor ama diğerleri dağıtımda gözüküyor anlamadım
ben 4 adet kazandım birtanesi gözükmüyor mesela numarayı yazıyorum boş bir sayfa aradıgınız kriter bulunumadı yazıyor ama diğerleri dağıtımda gözüküyor anlamadım 
İlk gün kazananlarınki gönderiliyo daha diğer günlerinki gönderilmemiş
bende önceki gün kendi adıma katıldım çıktı ilk günde eşimin adına katılmıştım oda çıkmıştı.. Şanslımıyım neyim 
meral canım bilgilerimi versemde bide benim adıma katılsan ya belki karabulut senin şansına üstümden çekilirde ben de kazanırım
tabii katılırım canım gönder bilgilerini am bugün fazla vaktim yok misafirlerim gelecek birazdan sen yolla gece katılırım ben
bende ayın 20 sine kadar soru ve cevapları gözüküyor sizdede öylemi
ee iyiymiş burdan yayınla bari
etkin dagıtım adana nın tlf nunu bılen varmı

netten baktım bulamıyorum
ee iyiymiş burdan yayınla bari 
benim sistem tarihi 21 olmus

ondan gözüküyordu galıba düzelttim şimdi..