0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPapatya, diğer kaçırdığın hangisi? Bu arada yeni imzamı gördün mü? Bekliyoruz Çilek. Kazananlar arasından en son katılım saatini çıkarabilirsek iyi olur. cikolata gerçi çilek kendininkini bana verio ama olsun gördüüüümm ama sende cok sey istiyorsun Murat ya Sıradaki çekiliş hangisiyse onu istiyorum Papatya. Benim işim yüzde 99 çekiliş biliyorsun. Zaten çıkmıyor, bırak da isteyeyim ama.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPapatya, diğer kaçırdığın hangisi? Bu arada yeni imzamı gördün mü? Bekliyoruz Çilek. Kazananlar arasından en son katılım saatini çıkarabilirsek iyi olur. cikolata gerçi çilek kendininkini bana verio ama olsun gördüüüümm ama sende cok sey istiyorsun Murat ya
Papatya, diğer kaçırdığın hangisi? Bu arada yeni imzamı gördün mü? Bekliyoruz Çilek. Kazananlar arasından en son katılım saatini çıkarabilirsek iyi olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazananlarda 500 kişi yok demekki 500 kişi katılmamış katılan herkkese vermişkler tüh kaçırdık ben katıldım kazanamamışım...soruLara yanLış cevap vermiş olmayasınız..?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazananlarda 500 kişi yok demekki 500 kişi katılmamış katılan herkkese vermişkler tüh kaçırdık ben katıldım kazanamamışım...
Kazananlarda 500 kişi yok demekki 500 kişi katılmamış katılan herkkese vermişkler tüh kaçırdık
benim ismim yok, sanırım 12 den sonra yolladım bende ama pelinin ismini gördüm sanki kazanmış sanırım..
bende sabah katılmıştım kazanmışım
burda cevaplar neyse onu yaptım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende sabah katılmıştım kazanmışımArkadaşımız sabah katılmış ve kazanmış. Zaten kazananların çoğu da 00:00'dan sonra yani gece katılıp kazananlar. Bu arada her gün diyorlar zaten. Yani 23:59 son gibi bir şey söylenmemiş. Döngü saati herhangi bir saat olabilir dolayısı ile.Buradan anlıyoruz ki sabahın bir saatinde kapanıyor günlük katılım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburda cevaplar neyse onu yaptım3 - los angeles lakers yaptıysanız yanlış sanırım,bostonla başlayan olacakmış =)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende sabah katılmıştım kazanmışımArkadaşımız sabah katılmış ve kazanmış. Zaten kazananların çoğu da 00:00'dan sonra yani gece katılıp kazananlar. Bu arada her gün diyorlar zaten. Yani 23:59 son gibi bir şey söylenmemiş. Döngü saati herhangi bir saat olabilir dolayısı ile.Buradan anlıyoruz ki sabahın bir saatinde kapanıyor günlük katılım.ben ÖğLeden Sonra 2 gibi katıldım. kazanmışım