0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni üyelerdenim ve nıveadan bıtane de ben kazanmısım
hala sonuçlar açıklanmadı
ben ilk gün kazanmıştım bi kaç tane bu gün geldi gelmeyenler varsa mutlaka geliyor arkadaşlar.bu arada etkin dağıtımı arayıp sormuştum bide demişlerdiki öyle bi kargo yok elimizde ama geldi yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ilk gün kazanmıştım bi kaç tane bu gün geldi gelmeyenler varsa mutlaka geliyor arkadaşlar.bu arada etkin dağıtımı arayıp sormuştum bide demişlerdiki öyle bi kargo yok elimizde ama geldi yani bende ilk gün 2tane kazandımsonra 2tane daha kazandım gecen günama hiçbiri gelmediayın 4ünden beri dagıtımda gözüküyor 16gündür dagıtamadılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ilk gün kazanmıştım bi kaç tane bu gün geldi gelmeyenler varsa mutlaka geliyor arkadaşlar.bu arada etkin dağıtımı arayıp sormuştum bide demişlerdiki öyle bi kargo yok elimizde ama geldi yani dediğin gibi olacaktır inşallah canım..bende 6-7 tane kazandım ama tık yok..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ilk gün kazanmıştım bi kaç tane bu gün geldi gelmeyenler varsa mutlaka geliyor arkadaşlar.bu arada etkin dağıtımı arayıp sormuştum bide demişlerdiki öyle bi kargo yok elimizde ama geldi yani dediğin gibi olacaktır inşallah canım..bende 6-7 tane kazandım ama tık yok.. kazanmayada devam et devrim bana 10 tane geldi melitayla paylaştık emrah bana yokmu derken melitayda sana zırnık yok biz kullanacaz bunları dedi kopptum