0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineee bende oraya bakıyorum ama kazananlar çekilişten sonra açıklanacak yazıyo.tarihi 14 e getirince isism çıkıyo sonrası yokcanım ben baktım eşinin adıyla kazanmışın
eee bende oraya bakıyorum ama kazananlar çekilişten sonra açıklanacak yazıyo.tarihi 14 e getirince isism çıkıyo sonrası yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineee bende oraya bakıyorum ama kazananlar çekilişten sonra açıklanacak yazıyo.tarihi 14 e getirince isism çıkıyo sonrası yokcanım ben baktım eşinin adıyla kazanmışın ya ben niye göremiyorum sinir oldum yaaa.14 den sonrası yok.offff
Ben 11 - 12 - 13 de kazandım hiç biri gelmedi 9 da kazandığım geçen pazartesi gelmişti
güle güle kullan Gülhancım elmiş 8x4 ünde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabah 10da kapı çaldı açtım kargocu 6 tane kago getirmiş 5i nıvea diğeri de 8x4 Toplamda 6 tane nıvea kazandım hepsi geldi ama 3ü aynı isme çıkmış demek ki kazandığımı görmeyip tekrar katılmışım Başka gelecek kalmadı akşam biraz daha katılayım barii Benimde sabah 10 da geldi zaten 5 te uyudum şimdide gözümden uyku akıyor uyuyamıyorumda :S
sabah 10da kapı çaldı açtım kargocu 6 tane kago getirmiş 5i nıvea diğeri de 8x4 Toplamda 6 tane nıvea kazandım hepsi geldi ama 3ü aynı isme çıkmış demek ki kazandığımı görmeyip tekrar katılmışım Başka gelecek kalmadı akşam biraz daha katılayım barii
gülhancım 8-4nerden geldi??bana da bugün 3 tane nıveam geldı