Gönderen Konu: Bebeğim ve Ben  (Okunma sayısı 1762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Bebeğim ve Ben
« : 02 Ağustos 2010, 20:09:50 »
En şirin bebişlerimizin fotoğrafları yarışıyor.Sizlerde bebeğinizin en şirin fotosunu yükleyerek adını soyadını ve kaç aylık olduğunu yarışma yazarak yükleyiniz ....Küçük bir anı kalsın bebeğinizle size

yarışmamız büyük bir hızla başladı.. hepinize çok teşekkür.. şimdi anne adayı ve anne arkadaşlarınız getirin sayfaya begeni yapsınlar en çok oyu alan 3 bebekler birinci olacak.. yarışmamız pazar günü saat 24.00 bitecek.. hepinize bol sans

hediye var mı yok mu o kısmını anlamadım pek yoksa silerim :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2010, 20:14:30 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bebeğim ve Ben
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2010, 10:47:18 »
arkadaşlar bu sitede bazı çirkinlikler dönüyor,bizler boşuna yarışıyoruz,yöneticisinin biri yarışan arkadaşı için oylar toplatıyor....

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2010, 15:17:33 »
arkadaşlar bu sitede bazı çirkinlikler dönüyor,bizler boşuna yarışıyoruz,yöneticisinin biri yarışan arkadaşı için oylar toplatıyor....
nerden biliosun

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2010, 16:34:41 »

hemen hemen bütün yarışmalarda bu hileler var ya ben artık  güvenemediğimden katılmıyorum

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Ağustos 2010, 19:13:54 »
nerden biliosun
bir arkadaşım yarışmada kampanyacı olmayan birine oy vermişti,yarışan kim tanıyormusun dedim o yarışmacıyı,hayır dedi.arkadaşı için oy isteyenin adını verdi bana.sonra o isim site yöneticisi olduğu anlaşıldı.yani facede yarışan arkadaşı için oy istiyormuş ve ayrımcılık yapılıyor...buna arkadaşlarımız şahit...