Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintaft özel ödülünü kime vermişler ?,ben olmadıgım kesinde merak işte
Gülcan Gül diye birine vermişlerü
özel ödülü kazanan Güzin Gülyapragı yazıyor suan..
zaten sco şaka yapmıştı
Allahım sana geliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintaft özel ödülünü kime vermişler ?,ben olmadıgım kesinde merak işte
zaten sco şaka yapmıştı
pek sakaya benzer bi hali yoktu da ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintaft özel ödülünü kime vermişler ?,ben olmadıgım kesinde merak işte
zaten sco şaka yapmıştı
pek sakaya benzer bi hali yoktu da ..
Gülcan Gül alıntı yaptıgım sumak nickli üye oldugundan şaka oldugunu herkes anladı sen anlayamadınNeyse konu kapanabilir.