hak yerini buldu diyer arkadaşa sadece bu msjda bişey yazmak istiyorum: sadece 3-4 isme takıldığınız için başka birşey göremiyorsunuz! kazanan ilk 3 son 1 haftada aniden yükselişe geçip ilk 10da yerini aldı, eğer dediğiniz ve iddia ettiğiniz gibi hile yapmış olsaydık 4-5 ve 6 . olarak tamamlayamazdık. sadece yapılan birsürü şikayetler ve verilen fake oylar nedeniyle,şikayetleri bastırmak için sıralamadaki yerimizden düşürüldük başka olan bişey yok.benim kullanıcı adımla bana ozlemce1-ozlemce2.... şeklinde birsürü oy verilmiş.milletin başka işi gücü yok bizimle uğraştı. neden kazananlara kimse bişey demiyorda hep bize laf çarptırılıyor sataşılıyor( biz hiç kimseye sataşmazken) ! bu da garip bir durum. kazananlarda gruptu ve grup olarak yükseldiler. yanlış anlaşılmasın bu laflarım kazananlara değil iyi günlerde kullansınlar hediyelerini ama herkes konuşmadan önce iyi düşünsün!
İlk 100 de yokum.. Onca kişi kazansın diye ugraştik ama uyanıklık yapanlardan dolayı olmadı..
bende ılk 100 de yokum acık destek konusunu ac ve kazanama
O destek konularında x tarihe kadar link kabulü olacak.Sonra da y tarihe kadar o listede yer alan herkes birbirine oy verip destek konusu kapatılacak.
Bu şekilde yapılmadığı sürece birileri birilerinin sırtından geçinmeye devam eder.
Tüm kazanan arkadaşlara tebrikler
atsahin iphone un hayırlı olsun güle güle kullan
bnde ilk 100deyim kazananları tebrik ederim
tebrikler bende kazanmışım sevindim
atsahin iphone un hayırlı olsun güle güle kullan
tşk ederim başka bir yarışmayla uğraştığımdan daha yeni gördüm kazandığımı (: