Gönderen Konu: 3 Şanslı Kişi H&M Yüzük Kazanıyor  (Okunma sayısı 1848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı memosami

• Usta Kampanyacı
3 Şanslı Kişi H&M Yüzük Kazanıyor
« : 01 Ağustos 2010, 23:52:02 »

Bu harika H&M yüzük 3 şanslı okuyucumun olacak. Tek yapmanız gereken Sebla’dan adlı facebook sayfama hayran olup, arkadaş listenizi davet etmeniz. Sayfadaki logomun altında yer alan “arkadaşlarına öner” seçeneğine tıklayarak, seçebildiğiniz kadar arkadaşınızı davet edin, sonra da facebook sayfamdan BU POST’un altına küçük bir not bırakın. Böylece sizin isminizi çekilişe dahil edelim. Işte bu kadar..!!
10 gün sonra aranızdan 3 kişiyi seçip, H&M Sonbahar Koleksiyonundan bu harika yüzügü adreslerine postalayacagım.Kazanan 3 kişi, 4 ağustos tarihinde belirlenecektir. Ne kadar çok arkadaşınız sayfaya katılırsa, şansınız o kadar artacak. Bu yüzden tekrarlamaktan kaçınmayın derim. Hediye kampanyamız uluslararası okuyucularımıza da açıktır.Herkese iyi şanslar..!!!

Unutmayın Hediye çekilişi için son 3 gün !

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
Ynt: 3 Şanslı Kişi H&M Yüzük Kazanıyor
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2010, 00:56:50 »
Konu için teşekkürler,konuyu baltalamıyorum ama hepinizin bilgisi olsun diye bir bilgiyi paylaşayım sizinle(konuyla bağlantısını da siz kurun)

Facebook hayran sayfalarında siz arkadaş listenizi davet ettiğiniz zaman sayfa yöneticisi sizin kaç kişiyi davet ettiğinizi veya sizin gerçekten arkadaş listenizi sayfaya davet edip etmediğinizi göremez.

Facebook grup sayfalarında ise görebilir.

Sonuç:Sayfayı önermeden ben sayfayı önerdim derseniz bunu sayfa yöneticisi bilemeyecektir.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2010, 00:59:55 »
ben denedim bunu kendi profilimden, bakalım işe yarayacak mı :)

Çevrimdışı zgzkn

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2010, 14:55:07 »
ya arkadaşlar nereye katıldıgımıza dair yorum yapıcaz bu post diyor anlamadm ben yardmcı olurmusunuz

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2010, 08:34:58 »
ya arkadaşlar nereye katıldıgımıza dair yorum yapıcaz bu post diyor anlamadm ben yardmcı olurmusunuz

buraya yorum yapılıyo  :)

Çevrimdışı homme

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2010, 10:21:01 »
Hediye çekilişimiz sona erdi. 285 kişi arasından seçilen 3 sanslı okuyucumun isimleri; BERNA ERBAY, PELIN TOPCAM, DIDEM AYTEKIN. Tebrikler..!!
Hepinize ilginiz için teşekkürler. Kazanan arkadaşlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine bu hafta içinde adres bilgilerini yollayabilirler. Umarım çok yakında açıklanacak olan yeni hediyemi begenirsiniz. Yeni hediye çekilişimiz yolda.. :)