Gönderen Konu: Bugün ayrılığımızın ilk günü...  (Okunma sayısı 10617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Bugün ayrılığımızın ilk günü...
« Yanıtla #40 : 02 Ağustos 2010, 00:49:08 »
Sibel senin ne derdin var ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #41 : 02 Ağustos 2010, 00:51:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

amaaan ne derdim olacak. hava sıcak bu yeter mi  :D valla klimayı açıyorum üşüyorum, kapatıyorum soğuk oluyo.çok dertliyim çokkkk  :D
şaka bir yana, devrimin yazdıklarına duygulandım,güzel sözler...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #42 : 02 Ağustos 2010, 00:54:47 »

amaaan ne derdim olacak. hava sıcak bu yeter mi  :D valla klimayı açıyorum üşüyorum, kapatıyorum soğuk oluyo.çok dertliyim çokkkk  :D

Benim derdimde böyle ama klimam yok benim bak senin kliman bile var haline şükret  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #43 : 02 Ağustos 2010, 00:57:37 »

Benim derdimde böyle ama klimam yok benim bak senin kliman bile var haline şükret  ;D
tamam  :D :D dur senin yerine de soğuk yapayım biraz  :P :P (özendirmek gibi olmasın:p))

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 02 Ağustos 2010, 01:05:27 »
arkadaşımla sohbet ediyoruz.konu eski sevgililer ve aşk. sevgilisinden bahsederken gözleri bambaşka.hüzünle bakıyor, gözleri doluyor. eşiyle çok mutlu olduğunu söylemesine rağmen eski sevgilisini merak ettiğini nette adını araştırdığını ve bulamadığını söylüyor. bu gün nasıl nerde merak ediyor. aşkın masumiyeti üzerine sohbetimiz uzuyor uzuyor....... bende sana bir atasözü söyleyeyim mi diyorum. sevenleri ayırmayın bırakın birbirlerini yesinler deyince gülmekten kopuyoruz. bir aşk bir kahkaha  sohbete devam.....
 Allah herseyin hayırlısını nasip etsin

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #45 : 02 Ağustos 2010, 09:14:26 »
çivi çiviyi söker, gün gelir hatırlamazsın bile..

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 02 Ağustos 2010, 13:36:00 »
 Olan aşka olmadı  :) Eskisi kadar sağlam olmasada düzeldi bişeyler. Bu bile beni mutlu etmeye yetti. İnadı uğruna ikimizide yok etcekti ama anladı hatasını sanırım eskisi gibi değiliz sinirle söylenen ağır sözler untulmuş değil ama yinede bir umut  :) Eger birgün yine bunları yaşıyacaksam umarım eskisi gibi olamadan noktayı koyarız ;) Herşeye rağmen çok SEVİYORUM onu ama karşısında eski beni göremicek artık. Ayrılığın adının geçmesi bile korkuttu beni İLK kez ayrılık kelimesini kullandık umarım son olur...

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 02 Ağustos 2010, 13:47:00 »
Olan aşka olmadı  :) Eskisi kadar sağlam olmasada düzeldi bişeyler. Bu bile beni mutlu etmeye yetti. İnadı uğruna ikimizide yok etcekti ama anladı hatasını sanırım eskisi gibi değiliz sinirle söylenen ağır sözler untulmuş değil ama yinede bir umut  :) Eger birgün yine bunları yaşıyacaksam umarım eskisi gibi olamadan noktayı koyarız ;) Herşeye rağmen çok SEVİYORUM onu ama karşısında eski beni göremicek artık. Ayrılığın adının geçmesi bile korkuttu beni İLK kez ayrılık kelimesini kullandık umarım son olur...

inşallah son olur ,çook mutlu olursun ve bu yazdıklarını gülümkseyerek hatırlarsın ,butun konuyu sımdı okudum allah korusun dedım ''tüm sevenleri''
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 02 Ağustos 2010, 14:03:36 »
amiin çok saol inşallah cnm  :)

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 02 Ağustos 2010, 14:25:21 »
Bir zamanlar bendede vardı böyle bir ayrılma aşaması durumu. Günlerce ağlamıştım deli gibi. (Gerçi bizim ilişkimiz 5 yıllık gibi uzun süreli değildi ama çok üzülmüştüm işte) Unutamam sandım.. Geçmez sandım.. Şimdi arkama bakıyorumda unutulmayacak hiç birşey yok şu hayatta.
ve diyorumki iyiki ayrılmışız ve ben iyiki şuanki sevgilimle tanışmışım.. Her acının bir dermanı var yeterki zaman geçsin..

Barışmışsınız.. Umarım güzel bir ömürdür sizi bekleyen.. Ama hiç kimse için bu kadar üzülmeyin derim. Herşey geçiyor 3 günlük dünyada.