Gönderen Konu: DİNİ ÜRÜNLER TEK BAŞLIK ALTINDA  (Okunma sayısı 37241 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MiniPsy

• Ziyaretçi
Ynt: Ücretsiz Kur'an-ı Kerim CD'si!!
« Yanıtla #120 : 23 Şubat 2010, 03:14:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bende istemiştim epey oldu ama hiçbirşey gelmedi aksine 2 gün önce incil ile ilgili kitaplar falan geldi postayla. Acaba nerden yolladılar anlamadım... Sizde grubumuza katılın falan diyordu... ???
sen benim açtığım konuya katılmışsın e mail atıp istemişsin onlar göndermiştir bu konuyla alakası yok

Çevrimdışı massin

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Kuran-ı Kerim
« Yanıtla #121 : 26 Şubat 2010, 11:25:20 »
ben istedim 1 hafta icnde geldi.kargo ücreti 15 tl.içinde yasin ve elif ba kitabıda gönderdiler.kutu içerisinde kur-an.yanlız arabca yazılışının yanında türkçe anlamı yazıyor.yani türkçe okunusu yok.ama cilt ve hat olarak süper.evinizde varsa bile hediye amaçlı alabilirsiniz.fiat uygun geldi bana.

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
DİNİ ÜRÜNLER TEK BAŞLIK ALTINDA
« Yanıtla #122 : 06 Mart 2010, 20:39:41 »
hepsini sizler için tek başlık altında toplıyayım dedim daha buldukça eklerim başlığın altına :)

namaz broşürü : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  ( kargo ücreti alıcıya ait)

Talep formunu doldurarak temin edebileceğiniz Namaz broşürleri ücretsizdir. Ödemeniz gereken tek bedel Kargo ücreti olan 5,00 TL'dir. Bu ücret Türkiye içindeki tüm iller için aynıdır. Talep adediniz kargo ücretini etkilemez. Sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki adreslere gönderim yapılabilmektedir.

Kur'an-ı Kerim CD'si : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

*KUR'AN-I KERİM CD'Sİ İSTEYİN!
Kur'an-ı Kerim CD'si talep etmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Bu posta adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır e-posta adresine iletişim bilgilerinizi (açık adresinizi) içeren bir e-posta gönderiniz!

UYARI!
Dünyanın neresinden olursa olsun tüm talepler imkanlar ölçüsünde karşılanmakta ve ücretsiz olarak gönderilmektedir.
Yurt dışından Kur'an-ı Kerim CD'si talep edecek gönüllülerin tereddütte kalmasına mahal yoktur.    

Buyuk Dua Hazinesi ve Mp3 Hatim Seti : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (kargo ücreti alıcıya ait )

Buyuk Dua Hazinesi ve Mp3 Hatim Seti Hediye‏ sadece 7tl kargo ücretini ödeyerek sahip olabilirsiniz diyor

kur'an ve namaz öğretim seti: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (kargo ücreti alıcıya ait)

sadece 7tl'lik kargo ücretini ödeyerek kitap ve iki vcd'den oluşan bu sete ücretsiz sahip olabilirsiniz

allah dostları kitabı: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (kargo ücreti alıcıya ait)

Kitap klubüne üye olup kargo ücretini karşılayanlara satış fiyatı 20 lira olan kitap hediye:

hediye cd'ler : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (kargo ücreti alıcıya ait )

(Videoların net’ten indirilme imkânı vardır. Eğer ben cd olarak istemiyorum indirebilirim diyorsanız, burayı tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Lütfen aşağıdaki yazıyı iyice okumadan cd siparişi vermeyiniz.)
Video indir bölümünde tanıtımı olan cd'leri birer numune olmak şartıyla hediye olarak veriyoruz. (Fazla olan taleplerde cd başına 50 kuruş talep ediyoruz. Çünkü herkese bol bol cd gönderme imkanımız yoktur.) Hatta İngilizce cd'lerin lazım olup olmadığını maillerinizde belirtirseniz iyi olur. Cd’leri hediye olarak vermemize karşın kargo ücreti size aittir. Gönderilen şehire göre 5-8 lira civarında bir ücreti vardır. (Dünyanın her yerine gönderilir). Ama Türkiye dışındakilerin posta ücreti, yurtdışına karşı ödemeli gönderilmediği için bizden tahsil edilmektedir. Bu yüzden yurtdışına cd gönderdiklerimizin cd’ler ellerine geçtiğinde posta ücretini hesabımıza yatırmasını rica ederiz. Cd’lerden isteyenler net bir adres ve birde telefon numaralarını maille bize yollasınlar. (Dikkat! Yurtdışı hariç telefon numaralarını yazmayanlara cd gönderilmeyecektir. Çünkü kargo şirketi bazen alıcı ve adresi bulamıyor. O zamanda telefon numarası çok gerekli oluyor). Siz de dininize hizmet etmek isterseniz bu cd’leri kopyalayıp çevrenizdeki dağıtabilirsiniz, böylelikle ilâhi mesaj daha çok insana ulaşacaktır.
“Ey iman edenler! Eğer siz Allah’ın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder ve ayaklarınızı kaydırmaz.” (Muhammed Sûresi 7.Âyet)
"Allah yolunda malını harcayana, harcadığının yedi yüz misli ecir verilir." (Hz.Muhammed s.a.v)
irtibat için: e-mail: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Not: Cd isteğinize bir hafta içersinde bir cevap gelmezse, lütfen tekrar mail atınız. Bazen maillerin bize ulaşamama durumu olabiliyor. Ayrıca isim, adres ve telefon bilgilerinizin eksiksiz olmasına da dikkat ediniz.
Cd’leri kopyalayıp çoğaltmak isteyenler, kapak ve etiket resimlerini sitemizin ana sayfasındaki cd kapakları adlı bölümde bulabilirler.
Bu cd’ler için hiçbir şekilde bir hak talep edilmemektedir.
Gönül rahatlığıyla kopyalabilir, dağıtabilir hatta yayınlama imkânı olanlarda yayınlayabilirler. Önemli olan İslam'ın mesajının insanlara ulaşmasıdır.

« Son Düzenleme: 07 Mart 2010, 17:03:38 Gönderen: LEGOLAS »

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
Ynt: DİNİ ÜRÜNLER TEK BAŞLIK ALTINDA
« Yanıtla #123 : 06 Mart 2010, 20:49:03 »
teşekkür ederiz güzel fikir ;)

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 06 Mart 2010, 20:51:56 »
teşekkür ederiz güzel fikir ;)

önemli değil şuan araştırıyorum daha buldukça ekliyorum altınada ürünlerin açıklamalarını yazıyorum :) hepsi 1 başlık altında olursa daha iyi olur diye düşündüm

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #125 : 07 Mart 2010, 13:09:38 »
valla iyi düşünmüsün legolas her gün yeni bi baslık açılıyor ücretsiz kuranı kerim kargo ücreti onlara ait gibi sonuc hepsi aynı böylesi aynı başlık altında daha iyi olur

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #126 : 07 Mart 2010, 17:17:05 »
valla iyi düşünmüsün legolas her gün yeni bi baslık açılıyor ücretsiz kuranı kerim kargo ücreti onlara ait gibi sonuc hepsi aynı böylesi aynı başlık altında daha iyi olur

teşekkürler yeni siteler ve açıklamalar ekledim :)

Çevrimdışı angelique

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #127 : 22 Mart 2010, 16:02:04 »
2 hafta önce istemiştim arkadaşlar...bugün mail atmışlar göndereceklerine dair.
"Talep ettiğiniz Kur’an-ı Kerim CD’si, belirtilen adrese PTT aracılığıyla ücretsiz olarak gönderilecektir."
bilgilerinize....

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #128 : 22 Mart 2010, 16:04:40 »
VCD Çalar'da çalışıyor mu?

Çevrimdışı xdextermorganx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #129 : 22 Mart 2010, 17:23:06 »
Mail atalı 10 dk oldu hemen cevap göndermişler sağolsunlar..

Sayın ........, 

Talep ettiğiniz Kur’an-ı Kerim CD’si, belirtilen adrese PTT aracılığıyla ücretsiz olarak gönderilecektir.
“Bir işe delâlet edip o hususta yol gösteren onu yapmış gibidir.” [Hadis-i Şerif]

Selam ve saygılarımızla…

KUR’AN GÖNÜLLÜLERİ